0

hayır bence hiç alakası yok .bazen kimse sizi anlamaya biliyor ,oyuzden en güzeli kendinizle konuşmak, çok iyi geliyor insana

0

hayır dusunmuyorum.bunu dusunecek kadar çok fazla sesli konumuyorum kendimle

0

hayır düşünmüyorum çünki bana iyi gelen tek kişi var oda karşımda konuştuğum ben

0

hayır delirdiğimi düşünmüyorum.ben zaten deliyim.sonradan delirmedim.hep öyle bir insandım.ayrıca kendi kendine konuşmak iyidir.

0

hayır kendimle konuştuğum zaman delirdigimi düşünmüyorum . aksine bu bana iyi geliyor . böylelikle kendimle yüzleşiyor duygu ve düşüncelerimi tartmış oluyorum.

0

insan kendi kendine konuştuğu zaman deli sansada bence deli değil.

0

kendi kendime konuştuğum zamanlarda kendimi deli hissetmem. kendimle konuşmak bana iyi geliyor. bazen hatalarımı görmemi ve onları düzeltmemi bile sağlayabiliyor.

0

bazen düşündüğüm olmuştur ama bence kendi kendine konuşan deli değildir

0

aglarken veya bazen böyle kendiliğinden aynanın karsısına gecip konusuyorum ama o zaman deli oldugumu düşünmüyorum daha sonrasında dank ediyor. ve diyorum ki ben ne yapıyorum bu seferde az önceki halime gülüyorum. sanırım biraz karışık ve karışık oldugu kadar da sacma bir durum döngüsü içine giriyorum.

0

bazen kendi konuşuyorum evde kendime diyorum acaba ben delirdin mi ya bu neden? böyle oluyor diyorum yani ama bende olan bir şey değil ,bu diğer insanlarda da oluyor insanlar da bazen kendi kendiyle konuşabiliyor. insan zaten kendi halinden anlar başkası insanların halinden anlamıyor yani dediğin gibi arada bir diyorum delirdin herhalde diye. :)

0

hayır düşünmüyorum. sürekli olarak kendi kendime konuşuyorum ve bu olay bir delilik değil sadece terapi yöntemidir. delilik olduğunu düşünenler bence çok yanlış düşüyorlar.