0

maalesef genel olarak durum böyledir insanların ekseriyeti yani hepimiz iyiliğe doğru değil de kötülüğe meyilli olduğumuz için iyi insanlar da sanki çok az kalmış gibi bir duygumuz olduğu için onlara bile bu pencereden bakıp hayır bu kadar iyi olamazlar herhalde diye düşündüğümüzdendir.

0

ilginin kotu yada iyi insam olmakla alakali bir durum olmadigi kanisindayim ayrica bence kimin neye meyiki varsa ilgisini de o ceker

0

kötü insanlar daha iyi oyuncudur dürüst olmadıkları için her karaktere göre hareket ederler

1

kötü insanlar yalanı dolanı iyi bilirler iyi insanlardan daha fazla konuşurlar onlar için doğru ve gerçek cümle kurma gibi endişeleri yoktur .

0

kötü insanların normal insanlar tarafından ilgi görüyor gibi olması, normal insanların belki içinden düşündükleri kötü olayları kusursuz bir şekilde yapmaları normal insanlara ulaşılmaz geliyor ve gözlerinde büyütüyorlar. bu dediğim dizi ve filmler için geçerlidir normal hayatta kötüler ilgi görmez.

0

kötüler her zaman üste çıkmayı bilirler, iftirayı kolay atarlar, pislik yapmaktan kaçınmazlar, şantaj ve blöf yaparlar, ar ve namusları yoktur.

0

hayat böyledir insanlar kötülük yapanlar daha iyi çekici geliyor insan yapısına bağlıdır ama iyi olmak herzaman yararlı faydalıdır kazanç daha iyi olur iyilik her zaman kazandırır iyilik yap denize halik bilmezse malik bilir demişler

0

murfey kanunundan dolayı kötüler hep kazanır

0

insanlar kötü insanlardan daha çok ilgi de görebilirler. yani kötü insanlar ilgi görür diye bir kavram yoktur benim için kötü insanlar sadece onlara benzeyen insanlar tarafından ilgi görülebilir belki . ama diğer insanlar tarafından hiç de iyi karşılanmayabilirler. kötü insanlar bir şekilde yolunu bulduğu için uyanık olduğu için herşey hemen halletmeye o kadar alışkındır ki karşısındaki insanı kolayca etkileyebilir ve kandırabilirler ancak karşıdaki insan bunun farkına vardığı zaman kötü olan o insana tanıdığı o eski insan muamelesini yapmaz. yani eskisi gibi davranmaz. bu sebepten kötü insanlar ilgi görür diye bir şey söylenemez bence iyi insanlar da vardır ve iyi insanlar kötü insanlara göre daha çok ilgi görebilir. iyi olan insanlar tarafından

0

bu hayatın çok saçam kuralları vardır. siz ne kadar iyi olursanız hayat size o kadar kötü davranır. bunun için ise insanlarda çözemediğim bir huy vardır. elinin altında ki değilde sürekli böyle onlara zarar veren, süründüren kişilerin peşinden giderler. bu konu da bazı arkadaşlarım da aynı davranışı gösterdiğinde şu cevabı aldım. '' sıkılıyorum'' evet mantıklı bir cevap. iyi insanlar iyilik yaptıklarında teşekkür ile olay kapanır fakat kötü olan insanlar kötülük yaptığında neden yaptı? nasıl yaptı? gibi şeylerle oraya yoğunlaşırlar. bu da onları oraya yönlendirir. işte bu aptallıktır.

0

çoğu kişiler kötülük yaptığı sürece kendinilerini saklarlar iyi insanlar onların kötü birisi olduğunu sezerler

0

insanlar iyileri hep arka planda tutarlar kötüler öne çıkmak istedikleri için ilgi çekerler.

0

bence iyi insanlar insanlara hep iyi niyetiyle yaklaştığı için pek ilgi görmüyorlar kötü insanların ağızları iyi laf yapıyor böylelikle daha çok ilgi çekiyolar.

0

cunku kotu insanlar herzaman kendilerini one cikarmak icin pislikler yapsr,bu sebepden dolayida herzaman daha cok ilgi gorurler ve insanlarda kotulerin kedni uzerine cektigi ilgi golgesinin ardinda kalirlar.bu kotulerin iyi olmasindan degil iyi insanlar kendilwrini ispatlamak icin ugrasmazlar.

0

bu çok yaman bir çelişki aslında.iyi insan olmak belkindıradan geliyor insanlara farklıyı arıyorlar desemde insan neden kötüyü arasın. işin özü bence kötü insanlar o çekingenlik denen ve insanı kötülük yapmasını engelleyen sınırı alınca olan oluyor ve bundan sonrasında insanlar için yapabileceklerine dair bir sınır yok.amaçlarına ulaşmak için her yolu mübag sayıyorlar ki bu çok tehlikeli.

0

kötü insanların daha fazla olmasından dolayı. birbirlerini methediyorlar.

0

iyilik yap kötülük bul derler ozaman bu iş kötülük yapıp iyilik bulmaya çalışmaya yöneltiyor bu yuzden insanlar kımseye güvenmiyor ve iyilik yapmıyorlar