0

ilk çıktığı günden bu yana çeşitli yönlerden çok tepki almış bir dizi fakat seveni ve takip edeni de çok fazla. ama artık herkesin farkında olduğu bir durum var ki o da dizi kendini çok tekrar etmeye başladı bu nedenle artık final yapıp uzatmaması beklenir.

0

sen anlat karadeniz ilk çıktığı zamanlar gerek oyuncu kadrosuyla gerek yönetmeniyle gerek de işlediği konu bakımından baya bir ses getirmişti. gerçekten de keyifli ve farklı bir diziydi. ama son zamanlarda eskisi kadar pek tutulduğu söylenemez. reytinglerde düşüş yaşadı baya. zaten eski tadı da hiç kalmadı. çünkü ele aldığı konu bakımından pek uzatılacak bir dizi de değil. zamanında ve tadında final yapmalıydı. gereksiz yere uzadı. eğer niyetleri yoksa bile bence artık final yapmalı. çünkü git gide eski başarısını kaybedecek.

0

sen anlat karadeniz dizisinin finali bu sene yapacağını düşünmüyorum çünkü halk tarafından tutulan ve izlenen bir dizi ve senaryo konusunda daha çok genişleyebilir halde o yüzden bu sene final yapmaz.

0

yazarlar değiştikten sonra eski tadı ve reytinği yakalayamadı bence o yüzden bu sene final yaparlar ki en doğrusu bu ilk sezon soluksuz izlediğim diziyi bu sene izlemek istemiyorum

0

evet ben sen anlat karadeniz dizisi ve bir cok dizinin bu sene final yapacağını düşünüyorum çünkü artık eski tat bırakan diziler yok karadeniz diziside reytingleri düştüğü için diziyi final yapacaktır.

0

yani ne olacağını bilemeyiz.. ama bence bu sene final yapmaz ama gelecek sene erken final yapabilir. reytinglerde gerçekten güzel kırıyorlar, beğenilen bir dizi bekleyip göreceğiz gerçi eskiden izliyordum, şu an izlemiyorum sen anlat karadeniz'i artık beğenmiyorum şiddet çok olduğu için.

0

aen anlat karadeniz isimli dizinin bu sene final yapacağına hiç inanmıyorum. reytingleri gayet güzel gidiyor ve çok takipçisi olduğu için daha erken final yapaması.

0

sen anlat karadeniz dizisi büyük bir ihtimalle bu sene final yapacağını tahmin etmiyorum. çünkü şu anda en çok tutulan dizilerden biri olduğu için en az 1 veya 2 sene daha devam edeceğini düşünüyorum.