0

evli degilim ama para isterim yani borc olarak alirim sonra tekrar oderim ama benim ailemnoyle seyleri sikinti etmez istemesem bile onlar vermek icin diretirler.

0

evliyim para istemiyorum çekiniyorum. ama bazen ihtiyacım olduğunu söylemeden anlayıp kendileri veriyor. ya da gelirken babam kesin mutfak alışverişimi yapar eli kolu dolu gelir sagolsun.

0

evliyim ama ailemden para isterim. ihtiyacım olduğu zaman dikimlerinde ilk müracaat edeceğim kişiler onlardır. ama bu para isteme işi gerçekten gerekli ise lüzümu ise isterim. daha önce istedim ve verdiler. ama bende zamanı geldiğinde borcumu ödedim.

0

ihtiyaçlar doğrultusnda iseterim tabiki neden istemeyim kredi çekip faize boğulacagıma ailemden siterim zaten ailem eger maddi konuda güçlük çektiğimi anladıgında ben istemeden verecekleri yada bu konuda yardım edeceklerini beyan edecekelr düşüncesindeyim

0

ben zaten evliyim evet zordaysam ailemden para isterim. sonuçta onlar benim ailem başkasından istemekten daha iyidir, ama normalde kimseden para isteyen bir insan değilimdir. çok çok zor durumdaysam tek isteyeceğim insan ailem olur.