0

android işletim sistemini ios ve benzeri sistemlere degismem

0

şuanda da ios kullanıyorum ancak iosun kötü yanları var. sizi çok kısıtlıyor. apk bir dosya indiremiyorsunuz. eskiden birkaç uygulama vardı apk için artık onları da kaldırdılar. ikincisi pil sorunu. direk bitiyorlar be. 2 video izliyosun telefon kapanıyo. aynı zamanda çok pahalılar. ancak iyi yanları da var. mesela oldukça hızlılar. android nispeten daha yavaş ancak apk dosyalara izin veriyor. aynı zamanda pil ömrü de yeterince iyi. aslında ios un hızı ve android'in şarjı ve özgürlüğünü birleştirip yeni bir işletim sistemi çıkarsak tadından yenmez :dddddddddddd.

0

android işletim sistemini tercih ederim ios kadar güvenli değil ama özellikleri ios tan daha fazla

0

android açık kaynalıklıdır sınır yoktur ama iosta sınırın vardır android ile yazılım bile öğrenebilirsiniz iosta instagram , twitter gezebilirsin tercihim android'dir.

0

android’te her şeyi yükleyebilirsin. ios’ta aynı şeyi yapamazsın belli bir sınırı var :)

0

ben 100 tercih etmem android tercih ederim çünkü daha kullanışlı aslında iyi osta çok güzel ama android'e daha çok seviyorum elki de alıştığım için indir ios kullanma kullanmadım hiç sadece android kullanım

0

android özgürdür. ios seni sınırlar android her türlü takilirsin. ama sosyal medya ile uğraşmıyorsan ios iyidir

0

güvenlik için ios bir tık androide göre daha iyi ama hiçbir sistem hacklenemez diye bir kural yoktur . ama bana göre her zaman android ios kullanmak zor geliyor bana . pratik her istediğini karşılar ve ucuzdur . 2 sene önce bizim sınıfın wp grubuna virüs atarak bütün iphoneleri çökertip tekrardan tamir ettiydim . unutmayın hiçbir sistem tam güvenlik sağlamaz . bundan birkaç sene önce bütün icloud adresleri hacklenmişti unutmayın .

0

ben android tercih ediyorum. eşim ios kullanıyor yani eşimin telefonda ara sıra da alıyorum ama en güzel bana göre android artık ben android'de alıştığım için android'den hiçbir zaman şaşmam.

1

ben android işletim sistemini kullanıyorum. bana daha özgür ve kullanım olarak daha rahat geliyor.

0

güvenil açısında ios u tercih ederim hakikaten güvenlik anlamında çok başarılı bir yazılım oalrak düşünüyorum

0

andoroit islemci bizim ulkemizde daha yaygin ve kullanisli

0

eger telefonda ozgurluk istiyorsaniz kesinlikle android ama,ios un keyfi de baska yani :)