0

her ikisinide severim ama ikisi arasında tercih yapacak olsam. rus salatasimi yoksa çoban salatasimi diye tabiki tercihim çoban salatası.ozellikle içindeki kuru soğandan dolayı çok seviyorum.

0

sağlıksız şeyler her zaman daha cazip geldiği için ve daha lezzetli olduğu için kesinlikle rus salatası tercihimdir.

0

ikisinide severim ama yemeğin yanına ne giderse o bence...

0

her ikiside tercihim ikide cok guzel ve harikaa

1

aslında rus salatasının sadece bir kere tek yemişim yani tadı güzeldi pek fena değildi ama yine de hiç bir salata çoban salatasının yerini tutamaz çoban salatası daha güzeldir yani çoban salatası ile rus salatası bir araya gelse seçim hakkım olsa çoban salatası seçerim.

1

çoban salatamızın yerini hiç bir salata tutamaz. ince ince doğranmış domatesler, ince ince doğranmış sivri yeşil biberler, ince ince doğranmış kuru soğan, bol limon, bol pul biber, tuz ve bolca sızma zeytinyağı. sonrasında karıştırıp, tırnak pide ile yemek. afiyet olsun.

0

çoban salatası , rus salatasının yerleri ve katagorileri çok farklı. bahar aylarında çoban salatası mükemmel oluyor. rus salatası da rakının yanında çok iyi gider meze olarak çok güzel . çoban salatasını ekmek banarak bile yerim. oh mis . yani her ikiside gider tercih yapmak yanlış olur.

0

ben ikisini de çok seviyorum. rus salatasını kumpire katıyorum. veya kısırın yanına da yiyorum. çoban salatası da bir çok yemeğe eşlik ediyor.başta köfte ve balık olmak üzere et yemeklerinin yanına güzel gidiyor.

0

tabikide coban salatasi en cokta kebabin yaninda iyi gider adanalilar bunu cok iyi bilr rus salatasini ben sevmem cunku heryemegin yaninda gidecegini zannetmiyirum fakat coban salatasi surekli her yemekte yenilebilen bir salatadir bu kisiden kisiyede degisir

0

rus salatası bence daha güzel çoban salatasından

0

rus salatası bence daha iyi ve tadı güzel oluyor

0

salatalar severim benim için fark etmez rusmuş çobanlık hepsi güzel sağlıklı

0

çoban salatası benim her zaman tercihim olmuştur. yemeklerin yanında gerçekten müthiş bir lezzet oluyor. rus salatası da güzel ama benim için kısır gibi bir yiyecek. çoban salatası ise hem yemek yanında hemde tek başına çok lezzetli oluyor.

0

rus salatası mı o ney ya bizim milli salatamız varken kim ihtiyaç duyar rus salatasına çobans alataı bence hatta yemek olmaması durumunda yenilecek bir yemekmiş gibi de önümüze koyulabilir diye düşünüyorum be ara sıra istemediğim yemeklerle karşılaştıgımda sadece çoban salatasından yer ve karnımı doyururum

0

her ikisinin de yeri ayri tabi ama rus salatası guzeldir

0

bizim kültür de çoban salatası daha makbul besleyici olarak da öyle