0

macı sevmeyen yoktur galıba ben beşıktaşlıyım ve besıktaşın şampıon olmasını cok ıstıyom lakın olmadı bu kaç yıldır tam bır hayal kırıklıgına ugramıs durumdayız arkadsların yanında yuzumuz yerın dıbınde fotbool bakımında turkıyede fotbool ıngılızce bır terımdır mac dersek daha ıyı olacaktı lakın bız sozlerı hep hazır şekılde alıyoruz onun yerıne edebıyatımızı gelıstırıp duzenlemelıyız her zaman dısarıya baglı kalmıyalım duzenlıyelım dılımızı kurt turk ayrımcılıgı ırk ayrımı turkıyede halen devam edıyor kardes olmamız varken neden duşman olalımkı kurt turk kardeştır ırkçılıgın soyu kurusun ınşallahkardesımsınız helel olsun sıze ben pubg oynıyacam babbay

0

ben bi bayan olarak futbol izlemeyi sevmiyorum.ama eşim izledigi zamn yalniz izlemesin diye bazen bende izliyorum

0

futbol ızlemeyı severım tabiki türkiye ligibi izliyorum.

0

futbol izlemeyi çok seviyorum ve en çok izlediğim ligler arasında almanya bundesliga ingiltere premierleague ispanya la liga fransa ligi italya seriealiegue spor toto süperlig var.spor toto süper ligi yorumlamak gerekirse medipol başakşehir 1.ve şampiyon olma yolunda başarılı adımlarla ilerliyor şüphesiz ki şampiyon olacak ama galatasaray da peşinden geliyor kasımpaşa da beşiktaş da mücadele etmesi gereken takımlar arasında fenerbahçe küme düşme savaşı veriyor en çok şampiyon olan 2.takım olmasına rağmen lig heyecanlı gidiyor bakalım nasıl bitecek merak ediyorum gerçekten de güzel bir lig izlenmesini tavsiye ederim.

0

en çok izlediğim lig süper lig futbol izlemeyi çok severim ama beşiktaş takımını daha çok seviyorum ligde en iyi oynayan takım beşiktaş o yüzden herkes beşiktaşlı destekleme devam ediyor futbol 22 kişinin peşinden koştuğu oyun bu yüzden bazıları çok saçma buluyorum haksız da değiller

0

futbol izlemeyi pek sevmem ama bahisi severim.
benim favorim amotor lig ler,daha samimi buluyorum.

0

genel olarak futbol oynamasını v izlemesini çok sevdiğimi söyleyebilirim. özellikle belli ligleri takip ediyorum ben daha da beni heyecanlı hale sokuyor diyebilirim. bu liglerden biri de aslında ingiltere premier ligi olduğunu söyleyebilirim size. çünkü oradaki futbol gerçekten bizim buradaki fotoğraflara bakarak daha da keyif verici bir hale ve bol pozisyonlu ve bol gollü geçtiğini görebiliyoruz. bunun için de her zaman benim adıma bir numara olduğunu söylemen daha doğru olur diye düşünüyorum. kalitelerine baktığımız zaman aslında ingiltere premier lig'in deki oyuncuların daha kaliteli olduğunu söylememiz daha doğru olur. çünkü belli bir miktar zaten genel olarak yıllık her takımın gözden çıkardığı bir miktar vardır. dünyadaki en iyi transferleri yapmaya çalışan ülkelerden biri de ingiltere olduğunu söyleyebiliriz. bu yüzden her zaman bir numara olmayı hak ettiklerini düşünüyorum ve gerçekten de şu andaki benim gözümdeki konumları bir numara olduğunu söylemek isterim sizlere.

1

futbol oyununu izlemeyi de, oynamayı da çok severim. kendi ligimiz dışında takip ettiğim ingiltere premier ligi var. hızlı ve kaliteli futboldan dolayı izlemek keyif veriyor.