0

instagram ayakkabı sayfalarından reklam alarak iyi paralar kazanabilir ama vergi vermezse illegal satıs olmaktadır.

0

instagramdan reklam yaparak kazanabilir bence

0

instagram artık normal sosyal aktivitelerin paylaşıldığı arkadaşlarınla görüşmelerin yaşandığı bir mecra olmaktan çıktı tamamen kar amacı güden ticari bir alana dönüştü. açıkcası bu açıdan fayda sağlanmasıda olağan. ve tamamen reklam işi yapıp öerilerde bulunup sponsor olan firmalardan para kazanmak mümkün.

1

yapıyorlar ama sanırım son dönemlerde maliye bunu takip etmeye başladı ve vergi vermeleri konusunda çalışmalar başlattı. son durum hakkında bilgim yok, ama jet sosyete dizisine de konu olmuş bir durumdur.

1

takipçi sayısı çok olan instagram hesabı sahipleri, sayfalarında ürün reklamları yayınlayarak para kazanabilirler.bütün hesapların etkileşimleri çok olduğu için reklam vermek isteyen markalarda çok olacaktır. örneğin çok fazla takipçisi olan bir kadına güzellik malzemeleri , kıyafet markaları hem sponsor oluyor hem de ürünlerinden göndererek tanıtımı yaptırıyor ayrıca bundan kişiye bir miktar para ödüyor. eminim bir çoğunuz rastlamışsınızdır ben şu markayı kullanıyorum size de tavsiye ederim kesinlikle memnun kaldım, link şurada gibi birçok gizli ve aleni reklamla dolu aslında instagram. o yüzden takipçi sayınızı arttırdıktan daha sonra bazı markaların dikkatini çekebilir ve reklam alarak gelir sağlayabilirsiniz.

0

satış yaparak. yani daha çok yiyecek ürünleri satanlar ve ikinci el ürün satan instagram hesaplarının daha çok kazanacağından eminim. bu arada ikinci el ürün demişken sakın ikinci el kıyafet sektörüne girme bir süre sonra tıkanır çünkü. ikinci el kitap satışı yaparsan toplu alımlar çok olacağı için kazanç sağlayabilirsin. kıyafet satışı için bir instagram sayfası açacaksan tekstillerden, toptan ürün alabileceğin yerlerden güncel ürünler satın alman lazım.

0

bilmiyorum inan ki kardeş bende istiyorum aynısını