0

eskiden yaşadığım olaydan dolayı aşık olmaktan korkarım

0

asık olmaktan bazı insanlar korkabilir geçmişte yaşadığı olumsuzluklardan dolayı

0

hayır korkmam neden kormalıyım ki . sonuçta her insan farklıdır birine olan öfkemizi başka birinden çıkarmamalıyız . ve başka insanlara önyargılar yaklaşmamamız gerekir . onları tanımalıyız . kendimize ve karşımızdakine şans vermeliyiz . ve böylece yeniden aşık olabiliriz neden olmasın.

0

aşk güzel bir duygudur kimse aşık olmaktan korkmaz sadece aşık olduğu insanı kaybetmekten korkar..

0

tekrar aşık olmaktan korkmuyorum. çünkü insan hayatında bir kere aşık olur bir daha aşık olacağımı zannetmiyorum yani aşık olmam ama belki sevebilirim .çünkü aşk bir kere yaşanan bir şey o güzel duyguları tekrar tekrar yaşayamaz bir insan.

0

benim tekrar aşık olacak gibi bir lüksüm yok. çünkü ben evliyim ve eşime aşığım zaten iki kere aşk yaşayan insan da onu aşk denmez insan aşkı bir kere yaşar. zaten bazı insanlar daha aşkta ,sevgin arasındaki farkı daha öğrenemediler yani defalarca söylüyorum. aşk farklı bir şeydir, sevgi farklı bir şeydir. sevgiyi herkese verebilirsin annene, babana, kardeşine, dostunu, arkadaşını ama kimseye aşık olamazsın sadece bir kişiye aşık olursun. ben de sadece 1 kişiye aşık oldum o da benim eşime aşık oldum ve ömür boyu da beraber olacağız onunla yaşlanacağım sonuçta benim hayat arkadaşım yani onun için ben eşimden başka kimseye aşık olmam o benim oğlumun babası onu çok seviyorum.

0

aşk çok güzel çok güzel bir duygudur aşık olmaktan korkuyorum ama bunlar aşk bazı kişilere zarar verebilir ancak aşk olmazsa hayatın anlamı asla olmaz evet belki aşık olunca tek çeşitli zararlar görüyoruz ama aşkın cefası olmadan sefası sürülemez aslan size aşk dolu bir yıl dilerim aşık olmaktan korkmayın

0

aşık olmak korkulacak bir kavram değildir bence aşık olmak güzel duyguları barındıran bir insani refleks halidir herkesin tekra tekra aşık olması gerekir bence evli insaları muaf tutarım tabi