0

sorumani ye nereden giriyorsunuz?

telefon ? tablet ? bilgisayar?

13 cevap
0

kendi telefonumdan giriyorum gün içersinde iki üç saat bakıyorum zaman geçiriyorum

0

sorumaniye girme sebebim, bilgisayar başında vakit geçirmekten hoşlanıyorum ve aynı zamanda öğrenciyim. spor kategorisinde bilgi sahibiyim daha önce bir çok e-dergi de yazılarım mevcuttu. spor tutkunu birisi olduğum için spor kategorisinde ki cevaplara yoğunluğum oluyor. hem bilgilerimi tazeleyip sizlere sunuyorum hemde bunun karşılığında da bir ücret kazanıyorum. bundan son derece memnunum. aynı zamanda sadece spor kategorisinde değil bilgi sahibi olduğum bir soru karşıma gelirse onu da kendimce cevaplıyorum. bilgi sahibi olmadığım konularda cevap vermek yerine cevapları okumayı ve bir şeyler öğrenmeyi tercih ediyorum. kültür açısından katkısı var bu sitenin bu yönü hoşuma gidiyor. babamın tavsiyesi ile siteye kayıt olmuştum.

0

telefon ve laptoptan giriyorum. şu son zamanlarda hep laptoptan giriyorum.

0

nereden gireceğimi bilmiyorum bazen bilgisayardan giriyorum bazen telefondan telefondan girince telefon donuyor bilgisayardan girsem hızlı yazamıyorum biraz bilgiisayar özürlüsüyümde .

0

ben üye olduğumdan beri sorumani sitesine hep telefondan giriş yaptım. telefondan daha kolay oluyor.

0

ben genelde telefondan girerim. telefon da daha iyi cevap yazabiliyorum. bilgisayarda bazen zor yazılıyor.

0

telefonumdan giriyorum bilgisayar olsa daha iyi olurdu aslında

0

sorumaniye genellikle telefondan giriyorum ama sürekli yanımda olduğu için buradan giriyorum evde olursam genelde bilgisayardan daha iyi oluyor oradan girmeyi tercih ediyorum.

0

genelde cepten bağlanıyorum. işyerinde bilgisayarlar maalesef sınırlandırıldığı için erişim sağlayamıyorum. evde olursam o zaman ancak fırsat oluyor.

1

telefondan izliyorum ve parmaklarını hissetmiyorum

0

sorumani sitesine telefonumdan samsung internet üzerinden giriyorum. keşke bir uygulama olsada oradan girsem yapacak birşey yok.

0

ben telefondan giriyorum yani genellikle hep telefonumdan giriyorum sorumani'ye biraz gerçekten artık gözlerim hissetmiyorum.

0

telefonumdan giriyorum daha rahat oluyoe cevap vermek.