0

evet ömrümüz hep zaten öyle araba otobüs beklemekle geçti ya..

0

evet beklemiştim. o kadar beklememe rağmen bir türlü gelmemişti. çok sinir olmuştum ya. diyorlar on beş dakikada bir araba geliyor. ama o araba bir türlü gelmiyor.

0

hayir beklemedim.kayseri belediyesi bu konuda cok iyi bir calisma sergiliyor,bekleyeni de duymadim.ama ben sahsi aracimi tercih ediyorum uzun zamandir toplu tasima kullanmam.

0

evet bekledim. ankara’da özellikle 1 saat beklemişmişim vardır. e bellide daha fazlada olabilir ama en bir saat otobüs ya da dolmuş beklediğim olmuştur. özellikle soğuk kul günlerinde ve yağmurlu, karlı havalarda bu süreler daha da uzayabilmektedir. üstelik bşr de kaza olmuşsa trafik felç olmuştur.

0

evet bekledim sınır hastası oluyorum beklerken

1

evet hatta bir saatten fazla beklediğim bile oldu. aslında yürüsem beklediğim saat kadar varırdım bile yani. bu herkesin başına gelmiştir bence arkadaşlar. dolmuş beklemek kadar sıkıcı bir şey yok bence bu dolmuşlar belediyeler tarafından artık daha hızlı olmalı çok bekliyoruz. çünkü bazen hava sıcak oluyor, bazen soğuk oluyor, bazen çocuklu insanlar oluyor engelli insanlar yaşlı insanlar oluyor.

0

malesef çok bekledim. bitmiyor o yollar ne yazık ki.