0

işe gitmenin birçok güzel yanı vardır öncelikle insan kendini işe yarar hissediyor bir çaba sonucunda para kazanıyor. kendisine değer veriyor. özgüven sahibi oluyorsun. sürekli bir iş durumun oluyor. başarma duygusunu tadıyorsun. para kazanıyorsun bu sayede ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsun. arkadaş ortamın oluyor sosyalleşmeye başlıyorsun. işe gitmek insana çok şey katıyor.

0

yaklaşık olarak 2 yıl işsiz kalan bir insan olarak size işe gitmenin çok iyi yönlerini söylemek istiyorum işe gittiğiniz zaman öncelikle zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız ancak işe gitmezseniz her zaman bir türlü geçmez size aynı zamanda işe gittiğini zaman karşılığında aldığınız para da yani maaşınız da çok önemlidir maaş olmadığı için insanlar geçimlerini sağlayan kızlar işte gitmezseniz eğer maaş alamazsınız işsiz olan insanlar aynı zamanda ne yapacaklarını bilemezler ve kötü yollara satmaya başlarlar aynı zamanda kumara içkiyi alkole düşme gibi olasılıkları çok yüksektir mutlaka mutlaka çalışmalısınız �alışmak insanlara çok iyi şeyler kat arasında iyi dostluklarınız da iyi arkadaşlıklarını daha çalıştığınız iş yerinde edinebilirsiniz dostluklar ve arkadaşlıklar kolay kazanılabilen şeyler değildir ve nerede karşımıza çıkacağını asla bilemezsiniz belki iş arkadaşınız sizin en iyi dostunuz olabilir bunu da bilemezsiniz aynı zamanda iş hayatı insanlara sağlık katar düşünsenize tüm gün boyunca yatıp hiçbir şey yapmıyorsunuz çok kötü bir şey değil mi bu �e gitmeyen insanlar kötülük düşünmeye çok fazla zaman harcamak kötülük düşünen insanlar ise kötülük yapmaya uğraşıyor bak bu yüzden işe gitmek insanlar için bir uğraştır aslında boş duran insanı allah'ta senden söz var hatta hayatımızın bir anlamı da budur aslında insanlar boş durdukları zaman sonunda ne olacaklarını bilemezler ancak çalıştıkları zaman ne olacaklarını bilimler iş hayatı insanlara çok şey katar ve mutlaka çalışmalısınız

0

karşılığında para kazanmak. gelir seviyesi de iyi ise insan koşa koşa gidiyor. çalışma ortamı iyi değil ise bir de ekip sıkıntı ise o vakit tamamen işkence.

0

çalışmak güzel ya. vakit geçiyor kendi paranı kazanıyorsun hersey den önce. çevren genişliyor yeni arkadaşlıklar, hareket güzel yanı.

0

bekarken çalışıyordum. ben zaten evlendiğimden beri hiç çalışmadım şu an ev hanımıyım ama işe gitmenin bence en güzel yanı arkadaş ediyorsun kendine ,bir de en azında cebinde paran oluyor. bekarken insanın fazla paraya ihtiyacı yok zaten benim de fazla paraya ihtiyacım olmazdı ama evlendikten sonra farklı oluyor bebeğim küçük olduğu için şu an çalışamıyorum zaten.

0

arkadaşlıklar , geçen zaman en önemliside alın terin ile kazandığın para