0

zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bana göre audi.ben audi,mercedes ve bmw kullanmış birisi olsrak bunları buraya yazıyorum.ilk olarak fiyatlarıyla başlıyım fiyatları açısından aralarında en pahalı olan mercedes.konfor olarak aralarında en konforlusu audi araba kaymak gibi gidiyor.performans açısından bmw ve audi kapışıyor.tüketim açısından mercedes.genişlik açısından motor bakımından audi.çabuk hızlanma bakımından audi.hepsini göz önünde bulundurarak hem fiyatı,hem gücü,hemde rahatlığı açısından audi oluyor.ayrıyeten almanların bir sözüyle yasımı bitirmek istiyorum"mercedes ve bmw'yi satmak için audi'yi binmek için üretiyoruz"

1

ben küçüklükten beri hayalimdeki araba bmw bir kaç kez bindim ama sürmedim. kendi aracım olursa bmw almak istiyorum. hem sürüşü hemde güzel modeli var.

1

tabiki de audi
audi gibi araba uretici bir firma gormedim ben adamlarin arabalari panzer gibi mubarek her ozellik var bi bombalama ozelligi yok.gercektende cok kullanisli araclardi.vites kutusuna kadar herseyi cok guzeldir.audinin 2015 model arabasiyla bmw nin 2018 model arabasi esdegerdir bence.

1

ben de bir bey değilim ama bmw marka arabalar benim de daha çok hoşuma gidiyor. diğer iki marka da oldukça sağlam ve kaliteli markalar ancak bmw nin tasarımı göze daha hoş görünüyor. sanırım biz kadınlar için de görüntü bazen daha fazla öncelik olabiliyor.

1

sadece beyler cevaplamasın ben de cevap vereceğim yani ben bmw derim. çünkü gerçekten de çok beğeniyorum o ara beni gerçi mercedes'i de çok seviyorum pahalı arabalar ikisi de harika yani.