0

gönül ister daha fazla zaman ayirayim ama malesef son zamanlarda cok sık arkadaslarla bulusmam ve evdeki islerin benim uzerime kalmasindan dolayi cok sık giremiyorum. ilk zamanlar ne guzel rahatca 6 saate kadar vakit geciriyordum sitede ama suan rahat rahat bir saat gecirsem opup basima koyuyorum. yani son zamanlarda pek aktif olamiyorum malesef. girip girip cikiyorum.

0

uzun süredir çok yoğun olduğumdan dolayı siteye giremiyordum fakat yeniden başladım günde en fazla 2 3 saat uğraşıyorum genel itibarıyla 50 kuruş civarı kazanıyorum sadece kendime bir ek gelir oluşturmaya çalıştığım için bu bana yetiyor

0

siteyi yeni duydum ve yeni üyeyim.günlük ders çalışma saatlerim var bunun dışında sosyal medyada takılmaktansa burda zaman geçireceğim artık.hem bilgi hemde az olsa da para kazanırım.sanırım ders saatlerimden hariç 2 yada 3 saat takılabilirim.getirisi ne olur bilmiyorum.

0

sorumaniye çok giremiyorum günde bir saat ayırıyorum günlük kazancımda bir lira olmuyor burda kazanmak zor az kazandırıyor

0

çok fazla zaman ayıramıyorum açıkcası ara sıra giriyorum bütün bir günüm gidiyor çünkü bu sebepten dolayı ara sıra giripte bakıyorum ve yapmaya çalışıyorum. genellikle günlük 5 tl gibi bir kota koydum ve bunu doldurmaya çalışıyorum buda zaten hemen hemen yetiyor ve artıyor bile.

0

be az sitede fazla saatimi harcamiyorum . ve bende once haverim fazla olmadigi ocin once siteyi bilmiyordum ve bende 2 gu de 1tl basladim ve daga fazla kazanmak ocin para kazanmak icin basladim ve artik soru cevaplamaya basladim ve simdi 180 soru cevapladum ve simdi 2 seviyedeyim ama bu seviye konusunu fazla bilmiyorum ama simdi 10 yada daha fazlasi uzun soru cevaplayarak simdi 4 tl ulasmak uzerindeyim ve az kaldi yarina buyuk ihtimallede yarinda 6 tl yaprim kazancimi artik oyle yapicam cunku fazla ugrassam en sonunda sikilmaya basliyacam cunku ne jadar sayfayi giris yapmadan birinerek ve daga fazla kazanirim ve daga guzellll.

0

1.5 2 lira aralığında kazanıyorum ama ortalama 5 saat falan harcıyorum sanırım belki daha fazla bile olabilir. ama yine de seviyorum burayı. hem bilgi ediniyorum hemde eğlenip para kazanıyorum. diğer platformlardan daha iyi bir platform burası. teşekkürler sorumani.

0

valla ben bir tl anca kazaniyorumdur herhalde daha para cekme sansina erisemedim bile

0

valla ben o kadar cevap veriyorum en fazla 2 yada 3 tl kazanabiliyorum günde heralde ya cevaplarım kısa yada çok vakit ayırmıyor muyum bende anlamadım.

0

gun icerisindesurekli girerim. twlefonda hizli oldugum icin 15-20 dakikada bile bircok soruya cevap verebiliyorum. o yuzden cok aktif gibi gorunebiliyorum. gun icerisinde en fazla 6 saat takiliyorum. 6 saat takildigim zaman 12 tl ye kadar kazanc saglayabiliyorum

0

eskiden daha cok zaman ayiriyordum ama bi ara boslamistim simdi su siralar can sikintisina tekrar dan takiliyorum.
kazanca gelince ilk baslarda kendimi baya vermistim hem merak hem kazanc tavanini gormek icin soyle diyim;sabah 10 dan aksam 4/5 e kadar (surekli aktif olmamak kaydiyla) 5 tl yapmistim. ama baya ugras gerektiriyor.o yuzden fazla ugrasmamak ve iyi para kazanmak istiyorsaniz size tavsiyem;cevaplarinizi uzun tutmaya gayret edin.

0

iş yerimde işim bilğisayar başı odlugu için sabah 8 de aaçrım akşam 5 e kadar takılırım ara ara işim olmadıgı zamanlarda işten sonra da telefondan takılırım yani aslında genle olarak 12 saat gibi süreç aktif ama daima yazamıyorum orasıda aynı devmalı yazsam belirli zamandan sonra sıkar insanı çünkü