0

soru sormak ve cevap vermek dısında refesanslardan kazanabilirsin. arkadas cevrene önererek birazcık daha fazla kazanabilirsin.

0

birde referanslarınla kazanırsın ama daha çok senin aktif olman lazım güzel paralar kazanma için. çünkü rteferanslarından gelen oran %20. yani ne kadar çalışsalar da pek dişe dokunur birşey gelmez. sende aktif olursan baya güzel paralar kazanırsın

0

suan için soru sormak ve cevap vermenin dışında tabiki sormaninin yaptığı ödül yarışması ve iki kat kazanc yarışması var ayrıca sende arkdaslarini davet ederek refensindan onlar sorular sordukca ve cevapldikca sizde kazanırsınız tabiki.

0

soru sorarak cevap vererek ve es dost akraba arkadass herkezi davet ederek referans olarak da kazanc saglayabilirsin

0

referansınla arkadaş ya da akraba çevreni siteye üye yaparsan kazanç sağlayabilirsin soeu sormak ve sorulara cevap vermek dışında. referansınla gelen kişilerin kazandıklarının %20 oranında kazanç senin hesabına yansıtıyor site yönetimi.

0

ek olarak bir de arkadaslarini davet etmen ek kazanc sagliyor.

0

soru sorarak, cevap vererek burada kazanc saglıyorsun. genellikle uzun cevaplar verirsen daha fazla kazanç sağlarsın, referans sisteminde arkadaş getirirsen onlardan da kazansa saglıyorsun, bir de şu an yarışma olduğu gibi yarışmalar burada devamlı var yarışmalara katılarak da kazanç sağlamış oluyorsun. yani bu şekil başka kazanc yok, saydıklarım kadar.

0

buranın amacı sen soru sorarak ve soru cevaplayarak para kazanıyorsun arada işte iki kat kazanç falan oluyor o zamanlar ve şu an olduğu gibi 200 tl yarışmaları oluyor bu yarışmalarda derece elde ederek de para kazanabilirsin başka bir yolu yok aslında güzel bir uygulama kullanmasını bilene buranın amacı da zaten soru sorup soru cevaplamak.

0

referans sistemi var arkadaş getirirsen senin verdiğin link üzerinden kayıt olursa o kazandıkça sende kazanıyorsun