0

açıkçası ben hiçbir gıdanın veya maddenin %100 sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.lakin çeşme suyuna nazaran daha sağlıklı olduğunda hemfikirim.çünkü mikroorganizmalar uygun koşulu bulduğu anda o ortamda üremeye başlar.zararlı olanları söz konusu ise bu bizler için tehlike oluşturabilir.

0

damacana suyu güzeldir. ama ben genelde cam şişeli su tercih ederim.

0

damacanayi bilmem ama kücük olanlar iyi gibi cam olsa daha iyi olur bazi yerlerde cam satiliyor

0

damacana ile aldığım suyun o kadar iyi bulmuyorum plastik içinde cam içinde olsaydı o zaman değişebilirdi işler

0

bir kere damacana su mikrop yuvasi bu yuzden sagliga zararli ben sahsen biraktim kullanmayi gerek yok plastik sise tarihi belli degil saklandigi yer belli degil bircok kisi cevremde birakti.cesme suyunu suzurdurmek artitmak daha iyi nereden dolum yapildigi belli degil seker atiliyor bir kismina bence alinmamali

0

damacana suyu sağlıklıklıdır çünkü o özel ve güçlü temizleme makinesi ile sudaki kireçleri temizleyip damacana içine su koyup satarlar

0

damacana çok güzel bir buluştur bunu bulan bilim adamları en iyi suyu nasıl halka dağıtırız diye çok düşünmüşlerdir ondna bilim adamları bu damacana denen şeyi bulmuşlardır. buldukları andan itibaren kararları halka su dağıtmak olmuştur. ama damacanıyı bulup işlerine devam etmişlerdir.kısacası böyle olmuştur yani

0

sonuçta plastik maddelerin içinde satılan ürünlerin çoğu zararlı oluyor.

1

damacana ile su alıyorum. aldığım marka yaşadığım ilde çıkmasının ötesinde salık bakanlığının damacana su sektöründeki firmaların sularına yaptığı aylık sağlık su tahlil raporlarında da hep birinci çıkıyor. buzdağı su markası. bidona dikkat etmeli kişi evine su geldiğinde su damacanasının yeni olması lazım.. eski rengi soluk plastik olan su damacanaları eve sokmamak lazım.

0

sağlıksız olduğunu tv profları söylüyor. erkeklerde cinsiyet değiştirmeye meyil kadınlarda göğüs kanseri gibi sonuçları olabiliyormuş plastiğin içinde bekleyen sudan kaynaklı.

0

evde ictigimiz sebeke sularina gore saglikli olduguna eminim.tadindan belli.hatta youtube da bi video vardi hazir su larin temizligini olcuyorlardi,bulursaniz izleyin.

0

fabrikadan halka olan tüm şeyleri sevmemekteyim ve de saglik li bulmuyorum nasıl yapıldığı nasıl üretildiğini bilmediğin şeyi nasıl yer içersinki ?

0

markaya göre alıp kullanıyoruz sağlıklı yada saglıksız bu konu allahla onlar arasında bir kavram yani yapmamız lazım ki sağlıklı olup olmadıgına karar verecez ki

0

damacana veya değil bir suyun sağlıklı olduğunu test etmek maalesef mümkün değil bir kullanıcı olarak. ancak güvenilir ve bilinen yerlerden almak her zaman daha iyidir.