1

bir dönem açıldı ama kapatıldı. sebebini bilmiyorum. hiç sohbet kısmına uğrama ihtiyacı da hissetmedim. burası yeterli geliyor bana bu açıdan. özellikle bir şey söylemek istediğinizde mesaj da atabilirsiniz. sorumani de çeşitlilik bitmez.

0

üstte gördüm sohbet seçeneği var. tıklayınca sizi sitenin discorduna yönlendiriyor. bence chat gibi olmasındansa öylesi çok daha iyi olmuş. ben onu da beğendim. helal olsun valla.

0

soru mani de bildiğim kadarıyla sohpet seçeneği var sanırım ama daha önce hiç denemedim yani mesaj yolu ile de sohpet seçeneği var bildiğim kadarıyla bu şekilde de konulabiliyorsunuz sitedeki insalar ile. bence böyle olması daha güzel diğer türlü daha zor olurdu sonuçta burası daha çok aora kazanma amaçlı bir site sohpet sitesi değil yani bu bakımdan bence zaman kaybı olurdu diye düşünüyorum eğer diğer türlü olsaydı. zaten sohpet şekline olsa da niye böyle ki derdiniz bence çünkü bu sefer vaktinizi harcamış olacaktınız.

0

sorumanide böyle bir şey vardı hala var mı bilmiyorum ama yorumları okuduğuma göre küfürlü tartışma sonucu kapatılmış. inşallah geri açılır da birbirimizi tanırız küçükten büyüğe :).

0

aslında sohbet kanalımız vardı ama kapatıldı malesef

0

daha önceden sohbet kanalı açılmıştı fakat her gün tartışma vardı. artık son gün küfürlü konuşmalara kadar vardı. sorumani'de sohbet kanalını kapatma kararı aldı. tekrar açılsın istemem şahsen. böyle birşey yaşanacağını biliyordum. o yüzden istememiştim sitenin böyle bir kanal açmasını şahsen. hala da istemem. açılmaması daha iyi..

0

sohbet linki vardı ama şimdi kaldırılmıl ama zaten çogu sorular sohbet niteliğinden geçiyor bence gerek te yok diye düşünüyorum

0

daha önce sohbet odası vardı. tartışma yaşandı ve sorumani'de kapatmak zorunda kaldı birkaç ay sonra açar mı ,bilemiyorum bekleyip göreceğiz yani.

0

sorumani.com zaten sohbet yeri soru sorma yeri + para kazanıyorsun sohbet ediyorsun soru soruyorsun birde böyle sorular soruyorsun işte cevap buna denir kısa öz sorumani.com sizde katılın sizde kazanın.com

0

sohbet platformu vardi discord uygulamasinda ama surekli tartisma oldugu icin kapatildi diye biliyorum.belki ilerleyen zamanlarda sorumani tekrar acar.

0

bizim ülke toplumunda bazı kötü oluşumlar var. alınan eğitimin yanlış olması ile alakalı mı bilmiyorum ama nerede sohbet ortamı varsa orada gruplaşma mutlaka oluyor. ben onun için böyle bir sistemin gelmesini pekte istemiyorum.

0

eskiden öyle bir sohbet kanalı vardı. orda güzel sohbeteler dönüyordu ancak bazı tatsız sohbetler dönünce sohbet kanalı kapandı. birdaha açılmasını çok isterim. belki yakin zamanda değil ama daha sonra açılabilir. en iyisi bekleyip görmek.

0

sorumanide zaten birbirinizle iletişime geçebilirsiniz.bir ara böyle sohbet için ayrı bir şey yapılmıştı kullanmadım ama kapandı