0

marka özellikle tabi markasız ürünler iş yapmıyor

0

temizlik malzemesi alma bence herkesin kullandığı markalardan almanı tavsiye ederim bilmedik merak alırsan pek işine yarayacağını sanmıyorum yani paranla rezil olursun açıkçası ondan sonra kaliteli şeyler almaya bak kaliteli şeyler alırsan kaliteli iş yaparsın bu her zaman böyledir

0

en iyisi kimyasal madde kullanmamak açıkçası.. eldiven kullanmalıyız eğer kullanacaksak

0

en önemlisi içerisinde bulunan kimyasal maddelerin kansorojen olup olmadığı kontrol edilmelidir.daha sonra kullanım koşulları ve saklama koşullarına dikkat edilir.kullanım talimatları ve diğer unsurlara da dikkat edilir.

0

ev temizleme malzemeleri alınırken tarihine bakılmalıdır. vede sahte olup olmadığı kontrol edilmelidir dikkatsizlikten olan malzemeler feci bir hastalıkların teşvikçileri olabilir kesinlikle bu hususlara dikkat edilmelidir.

0

temizlik malzemesi dikkat edilmesi gerekir sahte olmamalı kaşliteli bilindik marka alınmalıdır.temizlik malzemeleri birbiri ile karıştırmamamlıdır

0

ben bir keresinde temizlik işinde çalışıyordum bir baktım.iş sahibi aldığı temizlik çok ucuzdu hiç birşeyi çıkarmıyordu. ben dedim ki gel senle anlaşalım benim kazandığım 100 tl'nin yarısını 50 tl'sini git çok pahalı olan temizlik ürünleri al dedim patronda aldı ve bir baktım işler yolunda daha iyi gitmeye başladı.sizinde işinizde başarılar dilerim sağlıcakla kalın.hadi görüşürüz.