0

muhabbet kuşu besledim. insan alışıyor ve kaybetmek çok zor oluyor . bir de balık besledim.

0

üç tane kedi besliyoruz, biri hasta. ancak bu hayvanları beslemek beni açıkçası bıktırdı.

0

balık ve kuş beslemiştim ama kuş beslemeye çok karşıyım yazık hayvanları özgür hayatlarından koparıp kafeslere hapsediyoruz. empati yaspak böyle birşeyin ticaretinin dönmesine engel olurdu herkes aynı zamanda da hayvanat bahçeleri

0

evet çocukken civcivlerim vardı . daha sonra ördek besledim ancak bakımı çok zordu çünkü ciddi derecede koku yapıyorlardı . çok kedi besledim daha önce sonra yavruları oldu soy ağacı gibi anneanne dede felan oldular yani .

0

kuş besliyoruz 4 taneydi biri 2 sene önce rahmetli oldu. birini petshop'tan aldık yalnızca ama diğerlerinden öleni dışarıda bulmuştuk. 2 tanesini de başkasından evlat edindik bakamıyorlardı. evde özgürlüklerini kısıtlamamak için elimizden geleni yapıyoruz. kendi kafalarına göre canları isteyince çıkıyorlar, canları istemedikçe kafese girmiyorlar biz de karışmıyoruz. hiç kısıtlama yok. yemek saatlerinde bize eşlik ediyorlar. evin neşesi onlar. evin yaramaz çocukları gibiler. çok güzeller ve keşke daha uzun ömürlü olsalar.

0

evet kedi köpek kuş balık besledim çok güzel bi duygu

0

ben şu an evde kuş besliyorum muhabbet kuşu yani zaten diğer hayvanlari evime sokmam ,hayvanlarla bir sorunum yok ama elleyemiyorum ,tiksiniyorum kendim titiz olduğum için zaten titiz bir insanda kalkıp da evine hayvanda sokmaz onun için kuştan başka hiçbir şey beslemedim.

0

kuş baktım sadece hayvanları seviyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum nedense.