0

şerbetli tatlılar tercihimdir. sütlü tatlılar çabuk bozuluyor. işin kötü yanı bozulduğunu anlayamayıp yiyebiliyoruz. allah korusun adamı hastanelik eder.

0

sütlü tatlıyı daha çok severim. hem hafif oluyor hem güzel oluyor. şerbetli tatlılar ağır kaçıyor ama arada tabi şerbetli de yerim

0

ben sütlü tatlıyı tercih ederim çünkü sütlü tatlılar hem daha sağlıklı hem de mideyi rahatsız etmiyor ama şerbetli tatlıların nerdeyse çoğu mideyi rahatsız edip midene oturuyor hazımsızlık yapıyor ve ekstra olarak kalorisi daha fazla oluyor ama sütlü tatlıda kalorisi o kadar fazla değil hem baymıyor seni ne kadar yersen ye

1

hafif ve rahat sindirilebilir olmaları açısından sütlü tatlılar tercihimdir. ancak yine de künefeye, ekmek kadayıfına ve sütlü nuriye tatlısına dayanamam.

0

her iki tatlıyıda severim ama sütlü tatlılar vazgeçilmezdir

0

sütlü tatlıların hafif ve lezzetli olduğu söylenir. ancak sütlü ve şerbetli tatlılardan hoslanlanmam. tatlı anlayışım çikolata ve daha çok çikolatadan oluşuyor.

0

sütlü tatlıyı da şerbetli tatlıyı da severim. yerine göre ve canımın isteğine göre de yerim. mesela kışın daha çok şerbetli tatlılar yerim. özellikle cevizli ve fıstıklı baklava, tulumba, revani, lokma, kalburabastı, bülbül yuvası, ekmek tatlısı bu ve bunun gibi birçok tatlıyı yerim dondurma ile daha da çok severim kaymak pek tercih etmiyorum. yazın ise sütlü, meyveli tatlılar severim. magnolia, fresh irmikli tatlılar, pudingler, tavuk göğsü vs. gibi tatlılar severim.

0

her iki tatlı çeşidini de yerim ve severim ama benim için şerbetli tatlıların yeri daha bir başka oluyor. hele antep fıstıklı baklavaya bayılıyorum.

0

yazın sütlü tatlıları soğuk havalarda da şerbetli tatlıları daha çok seviyorum.

1

benim sevdiğim hem sütlü tatlılar hem şerbetli tatlı ama benim yoğunluğum en çok şerbetli tatlı yanadır ben şerbetli tatlı daha çok severim mesela sütlü tatlı bir gün yediğim zaman diğer gün artık canım istemiyor ama şerbetli tatlı olsa her gün de yerim.

0

ikisinide severim şerbetli ağır olmayan tatlılar ve sütlü hafif oluyor genelde tercih ediyorum

0

tatlı ayırt etmem ne bulsam yerim can boğazdan gelir

0

tatlı isteğimin derecesine göre değişir. canım aşırı tatlı istiyorsa şerbetli hafif birşeyler yemek istiyorsam puding kaandibi gibi sütlü tatlılarama en sevdiğim tabi ki süt tatlılar favorim

0

ikisini de çok severim ama sütlüler daha güzel ama damak tadima daha uygun ve daha hafif sütlü tatlılar şerbetli tatlılar biraz daha ağır kilo bakımdan da daha uygun bence ama sütlüler o kadar ağır değil.

0

tabi ki sütlü tatlı şerbetten nefret ederimmm

0

aslında ikisini de çok severim.sütlü tatlılarda favorim fırında sütlaç,sakızlı muhallebi,kazandibi,keşkül.
şerbetli tatlıların yeri çok ayrıdır,neredeyse sevmediğim bir şerbetli tatlı yok yani varsa da ben tatmamış olabilirim.en sevdiğim tatlı baklava olduğundan her zaman şerbetli tatlıyı tercih ederim.tabi künefe,şekerpare,kemalpaşa,revani.....hepsinin yeri ayrı ama baklava 1 numara

0

sütlü tatlı hem faydalı hem sağlıklıben de daha daha güzel daha bir hoş oluyor bana göre şerbetinde tadı güzel ama onun yerini tutmaz bana göre sütlü tatlı güzel oluyor kardeş sağlığı da var faydası daha çok şerbette kimyasal daha çok bulundurulabilir bundan dolayı da sütlü tatlı tercih etmenizi tavsiye ederim doktorlar bile çoğunluğu sütlü tatlıyı öneriyor neden içinde yapay kimyasal bir şey bulamazsın zor ama doğal türklerle yani kalkıp da bazı süt markaları var onları alırsan eğer onlar da mesela çok yapay kimyasal şeyler kullanıyor seçtiğin süt dönemli gidip doğal keçi sütü inek sütü ile bir güzel yaparsan on numara olur ama diğer yönü şerbetleme seda da haberlerde çıkıyor ya şerbetin üzerine içine 1 ton kimyasal madde koyuluyor yani tamam doğal şerbetler de var ama onlar da bulmak emin olun sütten daha zor bambaşka bir lezzet veriyor n numara tadı var beni denemeni tavsiye ederim hele özellikle o tatlı el yapımı isa güzelce bir annemizin elinden yapılmışsa tadı bambaşka oluyor denemenizi tavsiye var gidin alın bir kilo süt annelerimize teyzelerimize söyleyin bakalım şerbetli tatlı mı sütlü tatlı mı eğer ki o kadınlar eski toprak insanlarsa tabii ki de sütlü tatlı derler sütlü tatlının yeri bende çok ayrı ben çünkü hep böyle büyüdüm sütlü tatlılarda daha faydalı kardeş daha sağlıklı deneyin görün şimdiki piyasadaki şerbetleri hiç güven olmaz hepsi şurup gibi hiç o toplara girmeye gerek yok.

0

kesinlikle sütlü tatlıları tercih ediyorum hem hafif hem mideyi rahatsız etmiyo hem şerbetlilere göre kalorisi çok daha düşük ve bence yerken insana daha fazla huzur veriyo diye düşünüyorum nedense

0

sütlü tatlı daha hafif ve lezzetli olur fakat şerbetli tatlıyı da arada tercih ederim.

0

tatlı da severim sütlü de severim. hazırda hangisi olursa ondan tüketirim. ikisinden de yemek gerekir.