0

sorumania sitesinde şuana kadar 20 lira yapabildim 25 olunca çekmeyi düşünüyorum çünkü o paraya aşırı ihtiyacım var

0

daha yeniyim ama odeme sorun u yokmus ama cok yavas gdyo kurus hesabi ama olsun hic yok tan iyidir

1

şu ana kadar benim de 25 liraya ulaşamadım. 23 lira dayım az kaldı ama yine de çok az az kazandığım için biraz ulaşmam zor oldu. çok fazla soru ve cevap vermeme rağmen uzun cevaplarda vermeme rağmen hem seviye olarak azalttım hem de para olarak az kazandı mı düşünüyorum .paraları yatan olan kişiler var onlara inandığım için muhakkak benimki de yatacaktır 25 lira olduğumda.

0

daha yeniyim insallah kazanirim ama ugrasiyoruz :)

2

toplamda 75 lira ödeme aldım. ödemeler konusunda hiç bir sıkıntı yok. ama artık çok zorlanıyorum kazanç sağlarken, yeni gelenlere sürekli uzun cevapların kazandırdığı konusunda telkinler veriyorum, açıklamalar yapıyorum ama şu an sitede iki kat kazanç olmasına karşın dün kazandığım para kadar kazanabildim ancak, anlayabilmiş değilim. ilk zamanlarda ki gibi kazanabilsek keşke arkadaşların da dediği gibi.

1

ben sorumani sitesine geldiğim aman x3 lü günler vardı. o ilk zamanda ben 3 günde sanırım ilk 25 lirayı gördüğümde hiç unutmuyorum cuma günü idi. paramı talep ettim sabah. o gün öğleden sonra param hesabımda idi. sonra cuma, cumartesi, pazar devam ettim cevaplar vermeye pazartesi günü bir baktım 36 liraya yakın param var o gün de onu talep ettim, yine aynı gün içinde param yattı.. sonra yarışma oldu yine böyle 200 liralık orada 2 nci oldum, oradan kazandığım ve yine başka bir yarışmada oldu o günlerde oradan da 20 mi mi 30 mu ne hak elde ettim.. toplamda 142 lira da tekrar para aldım. ama şunu fark ettim. o günlerde sorulara verilen cevaplar için nasıl bir sistem varsa fazla veriyordu.. misal attım bir satır belki o günlerde 2 kuruştu. şimdilerde x2 dendiğinde o 2 kuruşu ancak 3 satırda gibi alabiliyorsunuz. bir satırın yarısına hesap etmiştim verilen para 0,5 kuruş idi. --- işaretin sol baştan noktaya kadar olan yeri kadar düşünün.. şimdilerde kesinlikle hak edişlerde azalma var.

0

şuan 21 tl deyim henüz para alamadım ama isteğim lider tablosunda olmak bakalım herkese bol kazançlar

0

şu an yeni başladım çok az veriyorsunuz galiba.

0

25 tl kazancimi cektim sorunsuz bir sekilde 3 is gunu icinde hallettiler.