0

sorumanıde oldukça hileye başvuran insanlar vardır emınım ve kopya çeken insanlarda vardır ama sorumanı bu konuda oldukça gatdardır diyebilirim sizlere yani haksız kazanç yaptıgı için bazı işlemlere tabi vurabılırler örnek olarak sorunun cevabını internette yazar ve sonra ise kopyalar ve yapıştır yapar ama sitede bu kontrol ediliyor ve kazanç asla verılmez buraya kendı aklınla kendı düşüncelerinel ortaya koyarak yazıcaksın ben şahsen öyle yaptım uğraştım ve sonuncusundada paracımı aldım ve hakkımla aldım ve sorumani bu konuda herangı bişey demedi gerçekten bu konuda harikalar diyebilirim sizlere sorumani her zaman uğraşıyor diyebilirim gerçekten ve üyeleride sorumanın kurallarına uymak zorundadır ve yapmak zorundadır diyebilirim sizlere eğer kurallara uydugunuz taktırde güzel kazançlar elde edersiniz.

0

kimse yapamaz!! ve yapmamalı da burası herkesin adilce random yapmadan güzel yorum yaparak ve paylaşım yapacağı bir platform yapanlar direk banlansın

0

hile yapan kimse affedilmiyor. sorumani ekibine bildirmemiz yetiyor. direk uzaklaştırıyorlar.

0

hile yapan kişilerin sorumani ailesi ve ekibi tarafından tespit edilip gerekli şeylerin yapıldıgını düşünüyorum. bir cok kişi kurallar yüzünden bantlanmıştır. bunu sorumani.com sitesinde belirtmektedir.

0

ben nerden bileyim hile yapanların isimlerini yahu :)))

0

burda ne gibi bir hile olabilir mi ? kopyala yapıştır yapanları anlamak için bir sistem geliştirmiştir sanırım site kurucuları.. başkada hile konusu benim aklima gelmiyor

0

bunu anca site gorup ona gore hareket etmeli

0

bu sorunun açık şekilde sorulmasını doğru bulmuyoruz. ifade özgürlüğüne inanıyoruz ama yazılacak mesajlar suçsuz bir yazarı zan altında bırakabilir.

kavga etmeyin çocuklar : )

0

hile yapan isimler illaki vardır kimler olduğunu bilmiyorum

0

sorumani üyeleri dürüsttür. sanmıyorum hile olacağını.