0

yarışma konusunda bir bilgim yok. kendi sorularıma yanıt da veriyorum elbette. bunun kazancıma bir etkisi olup olmadığını bilemiyorum. ancak, sorularıma kendim yanıt vermeyi, bilgimi paylaşmayı seviyorum.

0

sorumani kurallarına uyuyormu kendimiz sorup cevabını yazmak çokmu kazandırıyor bilemedim denemek lazım neden olmasın

0

ever ben artık böyle yapıyorum.cidden böyle yapmak daha seri para kazanmamıza sebep oluyor.özellikl x2 kazançlarda çok işe yarayacak bi durum bence bu.

0

sorumani de ben yeni üyeyim yarışmalar hakkında pek bilgim yoktur sıralama nasıl oluyor bilmiyorum. sorduğumuz soruya cevap vermemize izin veriliyor mu acaba ben de bilmiyorum zaten ben daha önce hiç soru sormadım bugün bir iki tane soru sordum ama cevap vermedim belki yasaktır diye cevap vermek istemedim.

0

kendi sorunuza cevap verebilirisiniz arkdaslar benim bildigim bu yönde sanirim.

0

kendi sorunuza cevap vermek sorumani.com ailesi izin veriyor m böyle bir duruma sonra haklı iken haksız duruma düşmeyelim arkadaşlar.

-2

tamam öncelikle iyi geceler şimdi size sayıları sayacam bir iki uç dört beş altı yedi sekiz dokuz on onbir oniki onüç ondört onbeş onaltı onyedi onsekiz ondokuz yirmi yirmibir yirmiiki yirmiüç yirmidört yirmibeş yirmialtı yirmiyedi yirmisekiz yirmidokuz otuz otuz bir otuziki otuzüç otuzdört otuz beş otuzaltı otuzyedi otuzsekiz otuzdokuz kırk kırbir kırkiki kırküç kırkdört kırkyedi kırksekiz kırkdokuz elli ellibir elliiki ellüç ellidört elli beş elliyedi ellisekiz ellidokuz atmış atmılbir

2

bir kaç kere de bu konuda yazdım yine belirteyim. ben tabiri caizse kendin pişir kendin ye, ya da kendin çal kendin oyna deyimlerine cuk oturan bu kişisel uygulamayı etik bulmam.. hep derim sorumu sorarım, biter.. cevaplara bakarım bildirimlerden. sonra zaman içinde cevapsız sorular kısmında kendi sorum karşıma çıktıysa o zaman soruma baktım cevapsız doğru bilgiyi yazarım. aynı anda soru sor cevap yaz etik olmaz. kendi soruna anında kendin cevap vereceksen o zaman bizlere ne ihtiyaç var ki?

0

ilk 4 içerisinde yer almadıktan sonra ne kadar da uzun yazmış olsanız da sıralamada yer alamazsınız. bunun için karışmanın kuralı aslında belli yüz de 4 lük dilime girmek.

0

güzel fikir bence denemek gerek hem soruda sorup kazanç sağlanır

0

cevapsız soru olmadıgı zamanlarda kendi sorularımı cevaplıyorum zaten yada kısa cevaplı sorular yerine kendi sorularımdan uzun cevaplı oalnları yanıtlıyorum ara sıra ama sadece kendi sorularını cevaplayan kullanıcılar da var

0

öyle bişey kabul edilmez arkadaşım o kadar sorular cevap verilmesi gereken :))

0

yani mantikli :)
kendiniz uzun cevap verebileceginiz birsey sorun sonra uzun uzun cevabinizi verin parayi kaldirin :)