0

şehirin belli noktalarında olması gerektiğini düşünüyorum. nedenini sorarsanız gece ondan geçen genç kızlar yada genç erkeklerin korkmaması için orada ışıklandırma olması gerektiğini düşünüyorum. insanın huzuru ve mutluluğu için bunların olması gerektiğini düşünüyorum. ve ışıklandırmadan ziyade gizli kameralarda konmalı diye düşünüyorum .

0

hayır sokak lambaları gereksiz bir tüketim değiller ama sabahları etraf aydınlıkken bile yanması gereksiz bir tüketimdir ama geceleri yanması gereksiz bir tüketim değildir çünkü yani günümüz dünyasında gece her şey olabiliyor hırsızlar içinde lambaların yanmaması avantaj olur bu yüzden gece kafamızı dışarı çıkarttım da dışarıya göre biliyorsa bu sokak lambaları sayesindedir bu yüzden sokak lambaları asla gereksiz değildir veya herhangi bir şey oldu gece acil bir işimiz çıktığımızda etrafınızı görebiliyorsak bu da sokak lambaları sayesindedir ama sabah gündüz etrafı her taraf görünürken sokak lambalarının yanması gereksiz bir israftır günahtır.

0

bence gereksiz israf değildir akşam olduğunda her yer karanlık olduğu için sokak lambaların yanmasi gereklidir asıl yanmazsa hırsızlık, sarkıntılık ya da ölüm olayları bile gerçekleşebilir

0

kesinlikle hayır eski günleri mı seni öldürülenler kaçırılanlar yüzünü görmediniz seyler

0

ben gündüzleri açılan sokak lambaları gördüm.onlar kesinlikle gereksiz ancak akşamları açıldımı kesinlikle gereksiz olduğunu söyleyemem çünkü çok işe yarıyor özellikle tekelinde dediği gibi kazalarda çok işe yarar kazaları önler, hırsızlar sokak lambaları olduğu için evlere çok rahat dalamazlar diye düşünüyorum.

0

gece eve gece lambasi gorevi goruyosa bence gayet mantikli bir yatirim:)) saka tabiki sokak lambasi neden gereksiz olsun gayet guzel bi dusunce aksamlari sokaklari aydinlatiyo.uzun yolda giderken eger otobanda veya karayolundaysan hic hosuna gitmiyomu sehir merkezindeki isil isil aydinligi hic merak etmiyomusun acaba orda suan neler yasaniyo.

0

kesinlikle gereksiz tüketim değildir aksine daha fazla olması daha iyidi

0

beni çok gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum. çünkü o zaman kazaların daha çok olabileceğini ya da farklı konularda kötü sonuçlar doğurabileceğini tahmin ediyorum.