0

fiyat performans odaklı bir telefon almanızı önerirdim. sırf marka diye o kadar para vermenize gerek yok. daha uygun fiyatlara telefonlar var.

0

3000 tl ye samsung un bir sürü telefonunu alabilirsiniz ama ben xioami öneririm hem çok özellikli hem çok kullanışlı hem de hesaplı

1

ben olsam hiç düşünmeden xiaomi alırım gerçekten memnun kalırsın hiç pişman olmazsın

1

size 3000 tlye alabileceğiniz bir telefon almanızı önermem 1750-2000 bin tlyde cok güzel telefonlar vardır benim telefon alacaklara tavsiyem kesinlikle casper almayın. ekranları çok çabuk gidiyor telefon alcak kişiye tavsiyem samsung veya huwai markalı telefon almalarıd8r.

1

3000 tlye önerebilceğim telefon markaları samsungdan j7 prime2 alabilirsin şuan 1750 veya huwainin telefon modellerinden alabilirsin her telefonu kalitelidir 3000 ede en güzellerinden birini alabilirsin diye düşünüyorum.

1

ben açıkçası son modellerini gördüğüm kadarıyla sony xperia telefonlarının daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. çevremdeki kişilerin çoğu aslında sony xperia telefonu kullanıyor ve gerçekten de memnun olduklarını söylüyorlar. bu yüzden para birikimi yaparak bir defaya mahsus telefon alırım ona kaliteli bir telefon olan sony xperia telefonu olurdu herhalde.

1

ben note serisi kullanıyorum ve kesinlikle gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim şuan note9 çok iyi ama 3000tl yetmiyor sanırım bütçeyi aşıyor galiba biraz daha bekleyip note 9 alın derim.