0

çok belirli bir ürün olduğunu hiçbir zaman görmedim ne zaman bir ürün sivilceleri temizler deniliyorsa o ürün yalan oldu çünkü bir insanda sivilce her zaman çıkabilir her yaşta çıkabilir ille de ergenlik çağında olmak gerekmez sivilcenin yaşı yoktur sivilce ve siyah noktalar her yaşta her zaman her an çıkabilir 60-70 yaşlarında yaşlılarda gözükebilir 10 yaşında bir ergen'de de görulebilir bunlardan kurtulmak için yüzünüzü temiz tutmama kirlerden uzak tutmalısınız belirli bir ürün yok bazı kişiler maske farmasi yapmanızı ben de tavsiye ederim ama olmaz fener en güvenilir kişiler tarafından öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü çevremde de yanlış maskeler yüzünden hastanelik olan bile tanıdıklarım mevcut siz de onlar gibi olmamak için güvenilir bilindik yerlerden işe yarayacak maskeler yapmanızı öneririm dediğim gibi yüzünüze her zaman unutmazsınız eğer yüzünüze bakım yaparsanız maske yapmak zorunda kalmazsınız çoğu zaman buhar banyosu yapmanizi da tavsiye ederim o sizin siyah noktalardan sivilcelerden koruyabilir bunu insanın cildine göre ne sıklıkla yapacağınıza karar verebilirsiniz tekrardan dediğim gibi yüzünü sadece temiz tutarak sivilce ve siyah noktalardan kurtulma bilirsiniz

0

limon ile yumurta akını karıştırın sürün

0

ürün değilde limon sürüp biraz bekledikten sonra(güneşe çıkmayın bu süreç içerisinde) yıkayın yüzünüzü bir kaç tekrardan sonra değişimi görebilirsin

1

sivilcelerden kurtulmanın tek yolu doğal sabunları kullanmaktır. aktarlardan alacağın doğal bitkiler daha iyi ve sağlıklıdır. aktara gittiğinizde size mutlaka yardımcı olacaktır.

0

ürünlere pek inanmıyorum ben ya bu konuda doktor tavsiyesi almak daha iyi bence ileri derece varsa tabi. bende ergenlikte çıkardı kalıp sabunla maske gibi sürüp kuruyunca yıkıyordum hemen kurutuyordu hiç aman aman bir sivilcem olmadı o yüzden.

0

aslında sivilcelerden kurtulmanın bir yolu olarak hastaneye gittiğimizde krem veriyorlar. bu krem de biraz olsun sivilceleri kurutuyor ve dökülmeye başladığını görebilirsiniz. tabii ki bu da bayağa bir zaman alıyor açıkçası.

0

ben amway'in ballı sabununu kullanmıştım ve memnun kalmıştım. bana iyi gelen sana gelmeyebilir yalnız. ama öneririm o ballı sabunu. bir araştır istersen.