0

aslında sadece dini bayramlarda değil. müslümanlık olan bir toplumda hergün 1 saat eğitici öğretici programların yapılması gerekir. ama biz sadece bayramlarda görüyoruz malesef. herhangi birine bağlı olmayan hocalar yayın yaparsa çok daha verimli olur. özellikle çocuklara ama bu sıralar bütün ülkeye bazı kavramlar öğretilmeli ve hatırlatılmalı.

0

evet takip ederim. büyük zevk alırım.dini programlar çok güzel ve de öğreticidir.

0

ramazan ayında dini programları elbette takip ederim. bu ay özellikle günahlardan arınma ayıdır. bu ay şefaat ayıdır. herkes bu ay içinde tevbe etmelidir ve bu ay yapılan sevaplar daha boldur..

0

hayır mecburen kanalların hepsi veriyor izlemek zorundayız

0

ramazan ayında dinî programların izlenmesini boşverin de müslüman bir ülkenin neden sadece dinî programları ramazan ayında yayınladığını tartışmamız daha doğru olur bence tamam bir kaç kanal var dinî yayın veren ama ulusal kanallar peki neden bunları yapmıyor? burda lafım medyadan çok insanlara ramazan ayında dinimizi tek aramayalım camileri ramazan ayında değil her ay dolu olsun çocuklarımızı bilgisayar başında büyüyen bir nesli değil de dinine bağlı nesiller yetiştirelim acaba kendinize hiç sordunuz mu bugün allah için ne kadar andım yada kaçınızın oğlu veya kızı kuranı kerim okumasını biliyor bütün müslüman kardeşlerim ramazanı şerifini kutlar bu yazıyı okuyan bütün kardeşleriminde içindeki sıkıntıları gider inşallah hayırlı ramazanlar

0

her zaman takip ediyoruz nihat hatipoğlu fovorimiz

0

guzel programlar vardır izliyorum. insanlarin kafasinda olan bazi sorulara bile cevap buluyorlar

0

hayır etmem bence tamamiyle saçmalık din tüccarığı yapıldığını düşünüyorum

1

ramazan ayında zaten özellikle sahurda ve iftarda dini programlar dan başka hiçbir şey bulamıyoruz ki kanalda. bu yüzden de zaten mecbur kalıyoruz izlemeye.yoksa iki lak lak yapıp bir sürü para kaldıran din tüccarlarını dinlemekten hiç hoşlanmıyorum. benim bildiğim gerçek hoca dini anlatıp yayarken beş kuruş para almaz arkadaşım. ama bunlar kendilerine yatlar katlar alıyorlar biz de onlara prim veriyoruz maalesef.

0

zaten çoğunda bir dini program oluyor. ben takip etme demeyeyim de... evde ses olsun diye çok açarım televizyonu. o da ister istemez bir dini programa denk geliyor yani.

0

genel olarak ramazan aylarında zaten televizyonda dini programlar çoğunlukta olduğunu görebiliyoruz. geceleri kalktığında genel olarak izlemeyi tercih ediyorum.

0

başka program olmuyor ki hep bir kanalda bir hoca bakıyoruz bizde