0

yani bu soruyu sordugum zaman sitede yarisma vardi. suanda da iki kati kazanc etkinligi var. cogu arkadasimizla beraber cevap yazip kazandigimiz paralari biraz daha arttirmanin pesindeyiz. yani yarisn son gun bu iki kati kazanc etkinliginin. ama yine arkadaslaeimiz sagolsunlar o kadar doru sormuyorlar. birkac arkadasimiz soru soruyor, onlarda bizim cevaplayacagimiz sekilde soruyor suan. bakalim ne olacak yarina kadsr. umsrim herkes guzel kazanclar elde etmis oluruz.

0

yok valla ben öğle arası yemeğimi yedim şimdi tekrardan sorulara döndüm. enerjimin düşmemesi lazım. yoksa yazamam allah muhafaza. yahu böyle başka site yok. daha önce girdiğim forumlar vardı yazıyorsun sadece. hiç bir kazancı yok. şimdi bu siteden çıkmıyorum. yazdıkça kazanıyorum. yazmadan duramıyorum

0

şu anda sitede kimin aktif olduğunu bilmiyorum ama ben şu anda sitede aktifim ve cevap yazmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.

0

site icerisinde yarisma oldugu zaman millet ödulu alabilmek ixin cevapsiz sodu bidakmiyor. ondan dolayi sorulsf cevap aliyor ..

0

sitedeki arkadaşları bilmem ama şuan için ben nefes almadan yazma moduna girmiş bulunuyorum. çünkü iki katı kazanç etkinliği var sitede ve bu etkinlik üç gün sürecek. bu üç gün boyunca kazanç kasmam lazım benim. geçen çektiğim param duruyor. onun üstüne şuan yapacağım kazancı da ekleyip, geçen haftalarda almış olduğum kitapların üstüne biraz daha kitap ekleeyip elimdeki kitap çeşitliliğini arttırmak istiyorum. şuan elimde 15 tane kadar kitap mevcut. en azından onları arttırmak için şuan için kazanç kasmam lazım. o yüzden nefes almadan çalışmam lazım şu üç gün boyunca.

0

valla millet yarisma esnasinda oyle bir yaziyor ki burada. sanki arkalarindan atli kovaliyor. :d ama bir yandan da iyi herkes kazancinin pesinde. alacagi odulun pesinde. :)

0

ben ne kadar cok aktif olsamda tabiki ama kendi sosyal hayatimi ve yeme icme konusunda asla kendimi aksatmam ama biryandan burasi bir yandan real hayati surdueuyorum bende vede iki sekildede hayattan mennumum paramida kazaniyor yasantimida surduruyorum.

0

açıkçası ben o tayfadan değilim çok sık siteye girdiğim yok nadire’n girip soru cevaplayıp çıkıyorum.

1

insan gece daha iyi yazıyor aslında.benim yarışta bir iddiam yok ama yazıyorum işte.bunun kuralı ne nasıl daha çok kazanabilirim hiç bilmiyorum açıkçası.yazmak istediğim yazıyorum ben.gece geç uyumayı seviyorum zaten o arada sorumaniye bir göz atıyorum bazen.eğlenceli sorular olduğu gibi çok tekrar sorular da olabiliyor.ben genelde ilgimi çeken konuları cevaplamayı tercih ediyorum.hem sıkılmıyorum yazarken hem de kapsamlı cevap yazmaya çalışıyorum.

1

vallahi aynen öyle bulunduğum yeri koruyabilmek için önüme ne gelirse cevaplamaya çalışıyorum uzun uzun cevaplamaya çalışırken de sorular %5 lik dilim den çıkıyor iyice sinir oluyorum o zaman da. kısa cevap versem bir dert uzun cevap versem bir dert ne yapacağımı şaşırdım vallahi.

0

evet kanka farkındayım pek uykum gelmiyor öyle şuan ikinci sıradayım güzel bir şey ancak biraz daha farkı açıp öyle uyuyacağım öbür türlü işe gidiyorum geliyorum listede önüme geçenler oluyor insanın paraya ihtiyacı olduğu zaman böyle oluyor işte mecbur kalıyor uyumamak için.

0

evet farkindayiz ama hala nasil bbir progrm cözemedim

0

şu anda gerçekten dediğiniz gibi de hiçbir şekilde siteden çıkmak istemiyorum. böyle soru cevaplamak bence daha iyi geliyor bana. ama çoğu kişi şu anda sitede bulunmadığı için soruların tamamen azaldığını görebiliyoruz.