0

şuan çalışmıyor um ve harçlığım cıksındiye uğraşıyorum

0

kesinlikle var okul gezisine katılmak için gezi paramı ailem ödüyor bende o zamana kadarki süre içerisinde orada harcayacağım parayı bu siteden çıkarmaya çalışacağım mayısın onuna kadar sürem var yüz lira yapabilir miyim bilmiyorum ama inşallah yaparım. bu siteden güzel kazanmaya devam edersem kendime üniversite için birikim yapmaya veya mezuniyetim için birikim yapmayı hedefledim. siteye daha önce hiç ödeme almamam rağmen güvenim sonsuz çünkü site içinde bile kullanıcılar ödeme aldıkların söylüyor ve yayınlıyorlar inşallah sıra bana da gelebilir.

0

bazen düşündüm evet buradan kazandığım parayı ne yapsam diye acaba steam'e yatırıp cs go'da skin mi alsam yoksa elektronik sigaramı ya da biriktirmiş olduğum bilgisayar parasına mı eklesem hiçbir fikrim yok ilk önce ben buradan bir 25 tl mi çekeyim de o zaman düşünürüm bu parayı ne yapacağımı ama herhalde bilgisayar için biriktirmiş olduğum paraya eklerdim iyi bir bilgisayar almayı düşünüyorum iyi bir bilgisayarı almayı düşündüğüm için fazla paraya ihtiyacım var en az 3 bin liraya ihtiyacım var o yüzden de bu da kazanmış olduğum parayı bilgisayar için biriktirmiş olduğum paraya ekleyeceğim

0

herkesin harcayacak bir yeri vardır diye düşünüyorum.cep harçlığı yapılabilir en kötü ihtimalle. ama yine de kimisi sigara alır. kimisi çıkıp bir yemek yer. kimisi giyecek bi şeyler alır. kimisi arkadaşlarıyla harcar. kısacası herkesin yapacağı bir şey vardır ve adı üzerinde para. illa harcamakta ve bi yerlere gitmektedir.

2

yani burada kazandığım paranın harcayacak o kadar çok yer var ki yani en azından burada kazanacağın parayı birkaç parça ufak tefek mutfak masrafını insan alabilir ya da bir markete gidip çocukların isteklerini alabilirim zaten daha pek çok para kazanmadım şu anda burada kazandığım para 55 tl daha çok kazanmaya çalışıyorum eğer daha çok kazanırsam bir mutfak robotu almayı düşünüyorum inşallah o parayı kazanım gerçekten mutfak robotu da bayağı pahalıdır en azından takım almasa bile tekli parçalarından alabilirim.

0

bilgisayarımı yükseltmek için kredi kartımın tüm limitini kullandım.pardon uçurmak için desem daha iyiymiş. :) 9000 tl kendi kendine ödenecek değil,yeni tanıştığım ve şimdiden sevmeye başladığım bir sistem.umarım bir an önce rahatlarım :) ama zevk için bile kullanabilirim bu sistemi para kazanmanın ötesinde.ne de olsa bilgin artıyor.

0

buradan yani bu siteden aldığım kazancı kullanabileceğim her yer bulunmakta. ben oradan aldım kazancım ile telefon almayı düşünüyorum çünkü çok ihtiyacım var ve şu an yarım ekran telefon ile bir şey kazanmaya çalışıyorum. telefonu aldıktan sonra daha çok uğraşıp deneyeceğim. yani yatıracağım bir sürü şeyler bulunmakta bunun için ekstra cevap vermem gerekmekte.

0

ben bu siteye daha dün akşam üye oldum burada kazanacağım para çocuklarımın bir kısım okul harçlığını karşılayacağım. yani para ne kadar gelirse çocuklarıma harcayacağım.

0

evet var kendime yeni bir bilgisayar almak istiyorum biraz burdan gelen parayla biraz kendi topladığım parayla bilgisayar alıcam.

0

bu sefer paramı biraz biriktirip öyle çekmek istiyorum. .en son ocak ayi sonunda cekmistim parami. o ginden sonra girmedigim cok gun oldu. aktif olmadigim zamanlarda oldu baya. o yuzden bu ay içerisinde kazandığım para o kadsr az ki. iste dediğim gibi biraz biriksin oyle çekeceğim. sezon sonu indirimleri vsr. urunler kalkmadan yine bir iki birsey almak istiyorum aslinda. o yuzden hazir iki kati kazancta varken birseyler yapmak istiyorum kazanc olarsk.bakalim birseyler alamazsam birşeyler bulup bu sefer yine kitaplara yar olur bu para. her zamanki gibi yani.

0

evet kullanacağım bir yer var buradan kazandığım parayı. en son çektiğim 40 tl kazancım şuan duruyor. bu 40 tl den bir önceki ödememi ben kitaplara harcamıştım. uygundan kitap bulunca birkaç tane kitap almıştım. birkaç tane dediğime bakmayın. 25 tl çekmiştim, hesabımda da 5 tl vardı. gittim 30 tl ye 19 adet kitap girmiştim. bir 5-6 tanesi kadarını kendime geri kalan 12-13 kitap kadarını satmak için almıştım. şimdi bu aldığım son ödeme ve şuanki kazancımı da limite ulaştırıp çekersem bu 12-13 kitabın üstüne biraz daha kitap almayı düşünüyorum. elimde fazla çeşit kitap bulunsun da aradığı kitabı bulan benden bulun, benden alsın diyerekten üstüne kitap eklemesi yapacağım. oraya kullanacağım buradan kazandığımı şimdi. o yüzden bakalım hazır iki katı kazançta varken çabalıyoruz resmen..

0

kullanacağım o kadar çok yer var kiiii... kitaplarrr... ben ve kitaplarım tabikii... paraları kitaplara harcayacağım ama öncelikle şu cuma günü ödeme talebinde bulunduğum para hesabıma geçsin, bu akşam da sitede biraz daha çalışmam lazım. 15 tl nin üzerine çıkarmam lazım kazancımı. bakalım nr yapabileceğim. aklımda da kitap atışı yapmak var ama. kitaplar internet sitesindeki sepette bekliyor vallahi. şu cuma günü talep oluşturduğum paar da gelse de hemen başlasam kitap satışlarına. umarım altından kalkabilirim bu durumun.

0

ben 25 lira yaptım neye harcadım hiç hatırlamıyorum maalesef

0

bu son yarismadan da kazandigim 10 tl ödülle ve bugun x2 ile yapacagim kazanclarla birlikte kazanclarimi burada biraz biriktirip toplu cdkimde bulunmak istiyotum ay sonu... giysi dolabimdaki butun kiyafetleri yavas yavas degistirmeye calisiyorum. ne zaman yenisini alirsam eskilerden, modasi gecenleri filan hep atiyorum. giysi dolabkmi bastan ayaga degistirip, daha sonra yaza kadsr bir birikim yapma derdindeyim. bakalim ne yapabilecegim.

1

ben kardeşime yolladım. askerde kardeşim var biliyorsun, ona gondermistim. şimdi biraz biriktirip oğluma ayakkabı alayım nikeden iyice yürümeye başladı. ayakkabısını alayım ,sonra kardeşime bidakine gene gondercem. zaten hakkari'ye düştü şu an morelim sıfır, rabbim tüm askerlerimize yardım etsin inşallah.

1

üniversite sınavına çalışıyorum kitap alırım heralde başka nereye harcanır ki

1

oğlum var 3 aylık ona bez alacağım:) malum ebesini gördü bez fiyatları

1

hayir zaten hesabima yatan 25 tl duruyor hala :)
bi site var kopeklere kedilere mama yardimi yapabiliyoruz,orada degerlendirecem gibi duruyor.