0

ben elimden geldiğince kolay sorular sormaya çalışıyorum. sonuçta herkes para kazanmak istiyor. bu yüzden birbirimize yardımcı olmalıyız. ilerleyen zamanlarda umarım kazançlarımız da bir artış olur.herkese bol kazançlar tabi bir de şu var ne kadar uzun cevap verirsek daha çok para kazanmış oluyoruz bu yüzden elinizden geldiğince uzun cevaplar yazmaya gayret gösterebilirsiniz.

0

merak ediyorlar bilmek yada bilmemek senin elinde sen nasıl istersen

1

ben yoruma fikire dayali sorulari daha cok seviyorum.
ama sorularin zorluk derecesini dusurmekte de fayda var dostlar.:)

0

işkence olduğunu düşünmüyorum. cevaplamak istemeyen cevaplamaz... sorumani soru sor diyor zaten.. ;) ;) fazla kastırmaya gerek yok.. hem zor sorular soruluyor diyip hem de bildiğim soruları cevaplamak istiyorum, sorular için işkence etmeye lüzum yok diyenin tezatlığını görüyorum şuan.

0

arastirmak degilde insanin bildigi sorulari cevaplamasi hem daha kolay hem daha akici hem daha zevkli iskence etmeye luzum yok bence

0

zor değil, millet araştırmaya üşeniyor... bu son yarışmada o kadar %5 lik sorular cevaplansa da benim sorularıma hiç dokunulmadı bile... ben cevapladım. halbuki sorduğum soruları her ne kadar bölümümün kitaplarından soruyor olsam da, soruyu googleye yazdığınız zaman cevap karşınıza aynen çıkıyor.

1

bazen hakikaten soru sormak için sorulan sorular var bazen de ne kadar araştırsam da bulamadığım sorular var katılıyoruz size bu konuda sonuçta sorulan soruları bilememe de kimseye fayda sağlamıyor