1

insanlar haklı olarak kazanacakları zamanlarda daha çok aktif oluyorlar. yarışma süresince insan gerçekten çok yoruluyor. kendi adıma yarışma olmadan da gelip cevaplar verdim 2018 yılının son aylarında bu sitede. her 25 lira yaptığımda da paramı talep ettim. derdim az ama kazanmak idi. ama en son yılbaşından evvel olan yarışmada benim istemim dışında kendimi yarışmada buldum. bir gece ben 12 ya da 13 ncü sırada bilgisayarımı kapattım. ki; ilk 10 biliyorsunuz asıl kazanacak olanlar. benim amacım sadece o günlerde 25 liramı tamamlamak idi. zira uzun soluklu bir yarışma idi. 31 aralık gece yarısı bitecekti. ve ben son haftaya kadar mücadele etsem de o son hafta geriye düşeceğimi düşünerek (evlatlarım bize geleceğinden onlar evdeyken benim internete oturup sorulara cevap vermem düşünülmeyeceğinden) yarışmayı önemsemedim. ama dediğim gibi bir gün baktım 12 ya da 13 deyken ertesi gün anaa ben olmuşum 7 nci sırada.. dedim ne oluyoruz. sonra bazı sorulardan anladım ki; haksız kazanç elde etmek isteyen bazı uyanıklar benim yolumu açmışlar ben hiç bilmesem de. tabii onlar banlanınca sistem de beni ve bazı kişileri üst sıralara atmış. sonra baktım 7 deyim ve 50 lira kazanacağım. dedim nurdan kendini kasmadan 7 de de olsan 50 lira alacaksın 10'da da olsan 50 lira alacaksın. kendini strese sokmadan ilk 10'da kal bari. zira 10 numara ile de aramda çok büyük puan farkı olduğundan benim hesabıma göre ben en kötü giremesem de 10 ncu olurdum ki. 7 ncilikle yarışmayı kapattım. sonra bazı durumlardan ötürü uzun süre giremedim siteye, yorgunluklarım vardı. ara ara bakıyor 4-5 soru cevaplayıp çıkıyordum. sonra yine uzun süre girmedim. bu hafta başında tekrar girdim. hatta sistem benden e-mailimi doğrulamamı bile istedi, yaptım ve buradayım.

0

tabii ki daha kısa bir zaman diliminde daha fazla kazanmak insanlar için çok daha cazip özellikle de günümzüdeki gibi ekonomik durumu her geçen gün kötüye giden bir toplum isek. ama burda sorulara cevap vermek isteyen ve emek vererek onlarca soru cevaplayan bir çok kişininde aslında amacının sadece para kazanmak oldupunu düşünmüyorum asıl önemli olan burada sorulara kendi fikirlerimizi yazmak aynı zamanda da yanında para kazanmak yazarkn hem düşünüyoruz ve zihnimiz çalışıyor hem de aynı zamanda keyifli vakit geçirme şansına sahip olmuş oluyoruz. kendi adıma konuşmam gerekirse yaklaşık olarak 2 aydır bu sitedeyim ve şimdiye kadar sedece bir kaç kez 2 kat kazanç zamanında denk geldim dersler vs gibi farklı durumlar yüzünden her zaman bu gibi faydalrı kaçırdım diyebilrim ama genede burada yazmayı bırakmadım vaktim olduğu ilk fırsatta buraya bakmaya çalıştım çünkü buradaki sorulara bakıp bu sorular hakkında düşünmek ve kendi fikrimi ğaylaşmak her şeyden önce hoşuma gidiyor ve bunu diğer her şeyden önce bunun için yapıyorum.

0

evet aslında biraz öyle. daha kısa zamanda biraz fazla kazanayım. normal zamanda zaten pek giremiyorum ne yaparsam yaparım derdindeyiz. şuanda da sitede iki katı kazanç var ve millet cevaplara yönelmiş durumda. yanii milletin paraya ihtiyacı var ne kadar kazanırsak o kadar iyi diye düşünüyoruz çoğumuz...

0

bu 2x kazancı aslında 15 günlük yaparlar ise baya bir kullanıcı gelir sisteme ve daha cok kullanıcı keşfeder bu siteyi fakat 0.02 kuruş olur ise cevap başı kimsede gelmez siteye ben kazanc ne olursa olsun geliyorum egleniyorum cünkü sorulara cevap verirken zaman geciyor hem.

0

kazanc olarak herkez bir yerlere ckildi sonrasinida tabiki hazır kıtada ama dedigim gibi biraz daha artis olursa sitede aktiflik daha cok olur diye dusunuyorum.cevaplar konusunda ise yaridan fazla azalma var insallah birkac kurus zam gelirde hekrez kazanir sitede eski yogunluguna girer bence.

1

valla bilmiyorum burda bazı arkadaşlarım bir şey demiş ama ben bunları üstüme almıyorum.onların kime dediğini çok iyi biliyorum o kişiyi bende eyup arkadaşıma söyledim. yeni üye olan bir insan bu kadar kısa sürede kurnazlık yapıp soruları uzun uzun cevaplayamaz ve kendine özel soru sormak aklına gelmez diye düşünüyorum. kesinlikle eski bir üye ve ben o kişinin kücük70 adlı banlanan bir üye olduğunu düşünüyorum.benim aktifliğimi verdiğim cevap sayısından görebilirsiniz.

1

haklısın tabii gerçi ben yarışmada fazla aktif olamadım onun için 8 sıradayım nedense tanımadığım isimler hemen öne geçti ve imla kurallarına uymadan haksızlık bu 48 saatin dolmasını bekliyorum, bakalım gerçekten de o listedeki insanlar parayı alacak mı çok merak ediyorum.. alırsa şok olurum yani üzülürüm haksızlık olur. çünkü listede herkesin cevaplarını bile bile baktım 20 tane cevabına baktım.. hiçbir imla kurallarına uymamis hiçbiri demeyeyim de bazıları uymamış. bilmiyorum bekleyip göreceğim işte zaten benim oğlum hasta biliyorsun kanka diş çıkarıyor ,ateşler içinde yanıyor çocuk.

1

liste hep aynı canlıyı alan gider kalan sahalar bizimdir birde kuruşlar ileride artarmi

1

beni pas geçin ama beyler ben her zaman aktifim hem işte hem boş zamanlarda elime telefonu alınca sitedeyim hep iş de de öyleyim işim zaten bilgisayar başı çok büyük iş tenpom yok hemen hemen her zaman aktifim

0

@furkanyılmaz38 haklısın boş zamanı olup değerlendirmek isteyenler zaten buradalar şuan :) :) dikkat ettin mi yarışma zamanındaki aktiflik yok. :d :d

3

aynen öyle maalesef, adını hiç duymadığım insanlar yarışma zamanı y
türüyor, yetmez gibi bir de hile hurdayla dereceye giriyorlar. ben bu kişilerin yeni üye olduklarını da hiç düşünmüyorum.daha önce siteden banlanan hesap sahipleri belki de çünkü ilk günden üye olupta yarışmada kurnazlık yapmayı düşünemez ben site hakkında bilgi sahibi bile olmayan yeni bir üye. gerçekten herkes çıkar peşinde her zaman yarışma olamaz dimi. insanlae nankör gerçekten.

1

benim oyle bir derdim yok :)
canim ne zaman sikilirsa bos zamanim imkanim olursa giriyorum.:)

1

haklısın kardeşim walla ne diyeyim şimdi ben bu konuyu ne zamandır dile getiriyorum