0

eskiden ortam olarak dunyamiz cok iyiydi saygi sevgi ozamanlar cok onemliydi ama suanki geldigimiz durumda cocuklarimizi guvenipde sokaga birakamiyoruz ki oynasinlar

1

zaman değişti. eskiden bizlerin zamanında da internet ve bilgisayar oyunları olsa idi, eminim bizlerde onları oynamayı sokakta olmaya tercih ederdik. ben şimdiki çocukları anlıyorum. ve başka yan uğraşları da varsa bence evlerinde oturup oyun oynamaları daha iyidir diye düşünüyorum. en azından sokakların tehlikesinden uzak kalırlar. kitap okuma alışkanlıkları bir de varsa onlara yeter de artar bile.

0

teknoloji çağındayız çocuklara oyun alanı kalmadı ve onların yerine yorulmadan daha çok eğleneceklerini sandıkları teknolojik aletler var. sokaklarda oyun alanı parklar yeşillik alanlar kalmadı heryer araba ve yol dolu. bunun yanı sıra bu alanların olduğu yerlerde de çocuk kaçırma tacizi gibi olayların artması sonucu aileler çocuklarını güvene almak amacı ile çocuklarını dışarı kısıtlayıp eve kapatıyor bunun sonucunda sıkılmamaları için bilgisayar ve tablete başvuruyolar sonrada zaten çıkmak zor geliyor ve çıkmıyorlar.

0

teknoloji çağı. çocuklarımız sokak oyunlarının ne olduğunu bilmiyorlar resmen. biz ne kadar şanslıydık