0

hızlı yazmak gerçekten çok önemli.hızlı ve mantıklı cevaplar gerçekten iyi para kazandırıyor.

0

soruları öncesinde düşünüp mantıklı sorular sormak gerekir ki altın sorular kategorisine girerse kazanç daha fazla olur sorular da sacma ve anlık olmamalı ki hem sorarken öğrenilmeli hemde buradaki insanları bilgilendirebileceginiz güzel sorular olmalı. bu sayede basarabilirsiniz diye umuyorum basarilar

0

ilk başta kendinize bir not defteri yapıp sorucak soruları yazabilirsiniz ve ard arda onları sorabilirsiniz fakat beyin modu aktif olur ve soru soramazsınız ben yarım saatde 1 tl kazanıyorum sadece cevap veriyorum soru sormuyorum uzun cevaplar vererek de saatde güzel gelir elde edebilirsin.

0

şimdiki gibi getirilmiş olan beyin bedava modu olmasa günde soru sorarak 3 lira kazanmak mümkün görünüyor ama hiçbir şey istediğimiz gibi olmayabiliyor bu gayet normal, sorduğumuz sorulardan iki kuruş gibi küçük değer de para kazanıyoruz ve bu az olarak nitelendirilebilir de herşey pratikte bizim aktif olarak sürekli arı gibi soru üretmemizle üstesinden gelinebilecek bir durum.insan istedikten sonra inanın dünyanın bile contasını yerinden oynatır, yeter ki azim ve hırsla beraber çalışkan bir şekilde bu yolda ilerlemeye hedef koyulsun ve sonucunda emeğin karşılığını alabiliriz güzel bir şekilde.sorulara cevap vererek de çok güzel kazançlar elde edebiliriz, ben çoğunlukla sorulara cevap vermek ile meşgulüm.sorulan sorular karşısında mantıklı olarak bilgi içerikli metinler yazarak kazancımızın üstüne koya koya ilerleyebiliriz.sorduğumuz sorulara bir de cevap vermek pek mantıklı gelmiyor bana,tuhaf buluyorum nedense ama saygı duyuyorum elbette.

0

çok serî davranmak gerekir ama işte bi yerden sonra aklımızdaki sorular tükeniyor. o zaman saçmalamaya başlıyoruz

1

arka arkaya sorular sorarsan tabii farklı farklı kazanabilirsin.. yani günde 3 lira tabi bu da sabahtan akşama kadar burada durman lazım ama senin yerinde olsam daha fazla kazanmak için sorduğum soruyu kendim de cevaplarım ki en azından hem sorudan kazanmış olurum, hem de cevaptan kazanmış olurum. bence bu mantıklı bir şey kazanmak istiyorsan ikisini bir yürütebilirsiniz. keşke benim aklıma soru gelebilse de ben de soru sorup hem kendim cevaplayıp iki kazanç birden elde etmiş olsam, bence çok iyi olur. şimdi benim soracağım soruların bazılarını buradaki insanlar sorduğu için ben aynı soru olmasını istemiyorum, bir de kolay soruda seçmek istemiyorum. inşallah bir ara ben de soru sorarım ki; 2 kazanç elde etmiş olurum.

1

tabi ki bunun için sürekli olarak soru sormak gerekir.soruları önceden hazırlayıp bilgisayardan hızlı bir şekilde sorarak saatte 3₺ kasabiliriz.önemli olan hız ve hırstır.çünkü mobilden biraz yavaş oluyor bu işlemler o yüzden bilgisayardan rahatça bir hızlıca para kasa biliriz.aylık gelirimiz ortalama 500₺ olabilir. sürekli sitede aktif olursak büyük ihtimal daha yüksek paralar kazanabiliriz.

1

saatte 150 soru sorabiliyorsanız kazanabilirsiniz. tabi siz sorabilseniz de onca soruya beyin bedava modu aktif olabilir ve soru sormaya ara verebilirsiniz. ama cevap vererek derseniz belki.

0

soruları ard arda sorarak olabilir. ama onun içinde soracağın soruları unutmamak için telefonun not kısmına ya da bilgisayarda word dosyasına yazıp sonra peş peşe sorarak yapılabilir....