0

sevdiğin kız mı annen mi?

3 cevap
0

buraya o kadar çok şey yazmamıza gerek yok. elbette annemiz çünkü o kız her ne olursa olsun bir annenin evladına verdiği değer kadar sana vermez. bir anneden gördüğün sevginin dörtte birini bile göremezsin.allah boşuna cenneti annelerimizin ayakları altına sermemiştir. bundan dolayı da bu sorunun sorulması bile çok saçma şu an kardeşim. anneyi sevgiliye değişen bir insan varsa o insanın doğduktan sonra ya annesi hiç olmamıştır ya da insan değildir. tartışılacak bir konu bile değil bu. dünyadaki bütün annelerin ellerinden öperim allah kimseyi anne ile baba ile terbiye ettirmesin. acılarını da yokluklarında göstermesin.

0

buda sorumu kardeşim ya tabikide annem.çünkü bizi 9 ay karnında taşıdı bizi besleyip büyüttü bugünlere kadar gelmemiz o sağladı o sayede şuan sevdiğin kızla tanışma fırsatı bulmuşsun böyle sorular sormayın çok düşersiniz.

0

bu soru çok düşürücü bir soru olmasına rağmen büyük çoğunluk anneyi seçecektir. çünkü anne 9 ay 10 gün karnında taşımış, bebekken hastalıklarını çekmiş ve her zaman yanında olmuştur. sevdiğin kızın sana verdiği emek annenin sana verdiği emeğin yanına bile yaklaşamaz.böyle bir karşılaşmada adil davranmak şarttır.