0

ben şimdiye kadar 15 referansima kayıt oldular ama kimse hiç fazla uğraşıyorlar ve bana gelen kazanç 8 tl olmuş ve yine kişilere davet edicem ve dağa fazla kazanırım.

0

benim hiç referansım yok malesef. gerçi olsalar da pek aktif olacaklarını zannetmem. çünkü çoğu çalışan insanlar ve evliler. eve mi zaman ayırsınlar işe mi zaman ayırsınlar yoksa kendilerine mi. birde buraya üye oldukları zaman... üye olurlar ama hiç giremezler günlük hayatlarındaki yoğunluklardan dolayı. o yüzden hiç referansım yok sitede.

0

benimde epi topu 2 tanecik referansim var. cok varmis degil mi :d :d

0

şuan için benim hiç referansım yok ama yakın zamanda başlayacağım arkadaşlarım vs. üye yapmaya.onlarda kazansın bende sonuçta

0

referans sistemi gelmeden önce ben bir kaç kişiyi çağırmıştım ,referans sistemi geldikten sonra da şu an referansım da 6 kişi var.. ama hiçbiri biri işe yaramıyor. sadece bir kişi burada diğerleri burayı beğenmemiş sabırlı olmadıkları için herhalde o da ama diğer bir kişi buradan gerçekten çok memnun.

0

benim bu siteye şuan tam olarak 45 kişi getirmişliğim var. ancak aralarından aktif olan ve soruları cevaplayan sadece 5 kişi var ve onlardan toplam kazancım 11 tl'dir. referanslardan kazanç sağlamak gerçekten çok zor ya tamam bedava gelir gibi oluyor ama getirene kadar anam ağlıyor iki saat anlatıyorum yeni olcak üyeye site mantığını sonra üye oluyorlar. ve sıkılıp bırakıyorlar siteyi kazanç az diye o yüzden sorumani kazançlarda bir zam yapmalı diye düşünüyorum.

0

hiç yok malesef. çokta zor bulmak kimse vakit harcamak uğraşmak istemiyor.

1

ben yeni geldi hiç referansı yok. aslında ne kadar para kazanıyor insanlar buradan. onu da çok merak ediyorum. geçen biri yazmış ayda 489 tl kazandım diye. siz ne durumdasınız merak ettim.

0

bu siteyi getirdiğim yaklaşık olarak 25 tane referansı var ancak aktif olan ve sürekli yazı yazan arkadaş sayım sadece 6 tane ancak yine de hatırı sayılır bir parayı getirmektedir bana

0

1 referans var ama onun girme ihtimali olmuyor çok yoğun ders çalışmak zorunda. bunun için onun girip buraya vakit ayırması çok zor bunun için yazma ihtilâli yok