0

aydın, çanakkale, izmir, ardahan, gaziantep, ankara, zonguldak(ereğli) , konya, nevşehir, denizli

0

evet var öncelikle bunuda okudum bolu’da okudum küçük ve şirin bir şehir bozu da boluya gidin mutlaka aman çay abanta gitmesini tavsiye ederim trabzon uzungöl çok güzel.nevşehir kapadokya çok güzel. antalya alanya’da gittim afyona da gittim kayseri’ye de gittim sakaryaya da gittim fakat en çok beğendiğim yer nevşehir ve trabzon.

0

ben malatya, adıyaman, bingöl, bitlis, van, bursa, istanbul, hakkari, gaziantep vs gibi illlere gittim. her birinin kendine has özellikleri var. malatya zaten benim şehrim çok güzel daha sonra ise vanok güzel. keşke orada yaşasam diyorum.

0

ben suan icin canakkaleyi gezdim diyebilirim. şehitlikler icin gitmistim. herkes gidiyor cok guzeldi diye anlatinca ilk gezecegim ili canakkale olarak sectim. yanii birde üniversiteyi okudugum memleketi pek gezemedim. birkac yerine gittim o kadar. zaten pek gezilecek yeri yok. simdi kumbarada para biriktiriyorum. zaten bu canakkaleye de oyle gitmistim ben. parasini kumbarada biriktirmistim. bundan sondaki hedef bolu'ya. ondan sonra bursa'ya gitmek olacak. bakalim kumbarayi bir doldurayim da. oyle gideceğim.

0

ben sadece canakkale'ye gittim gezi amacli. kocaeli'de de universite amacli bulundum. üniversitenin seyine kocaeli'yi de az cok grzmisligim var.

0

ankara , aydın , muğla, kastamonu, bolu, sinop, düzce, zonguldak, bartın

0

hatay ankara konya kayseri nevşehir izmir manisa vs vs

0

edirne tekirdağ istanbul kocaeli sakarya düzce bolu zonguldak bartın karabük kastamonu ankara çankırı kırıkkale yozgat sivas erzincan erzurum ağrı ığdır kars ardahan van hakkari diyarbakır batman

0

ben ankaraya gittim.ilk gittiğim günlerde ben istanbul’da yaşadığım için biraz garip geldi tabii ki yolları bilmediğim için. ama daha sonra anıtkabir’e gittim o hava bu his çok farklıydı.yani istanbul’a göre biraz daha soğuktu ocak ayında gitmiştim çünkü.bundan tam üç sene önce de diyarbakır’a gitmiştim. gerçekten çok misafirperverler yani nerdeyse cebimden hiç para harcamadım.diyarbakır’da karpuzun tadı gerçekten muhteşemdi. bizim normal büyükşehirlerde yedigimiz karpuzla hiçbir alakası yoktu resmen. en azından hormonsuz bir meyve yeme şansı bulmuştum sonunda.istanbul’a gelecek olursak da gerçekten trafik çok yoğun ancak türkiye’nin mega kentidir.

1

ben ankara'ya gittim. ankara'yı fazla begenmedim.. sadece parkları gerçekten çok güzel ,hoş yani parklarına lafım yok. zaten kendim izmirliyim bana göre her zaman izmir güzel. kuşadası'na gelin geldim. buralar güzel ama insanları çok tuhaf beğenmiyorum ,açık giyinseler eyvallah ama burda resmen çıplak dolaşıyorlar. yani çok az sabrım kaldı.. eşime gidelim burdan diyorum işim burda diyor bana ben kıskancım yahu ,ya katil olcak yada birilerini dovcem. :))

0

hakkari van erzurum ordu samsun istanbul denizli

0

türkiye'nin neredeyse 81 ili gezmiş bulunmaktayım gezmediğim sadece birkaç tane iyice kalmıştır doğusundan batısına kuzeyinden güneyine neredeyse çoğu yani gezmiş bulunmaktayım öncelikle mersin'den başlayalım mersin yapısı itibariyle gerçekten dünyanın en güzel şehirlerinden birisidir bunun en önemli nedeni 5 dakika mesafede dağları olması istediğiniz şekilde piknikler ve yemyeşil ormanlar aynı şekilde 25 dakika içerisinde deniz manzarası ve istediğiniz gibi tertemiz plajlara sahip ölmeden önce gidilmesi gereken yerler arasında kesinlikle mersin'de bulunmaktadır bunun yanında şu an ikamet ettiğim ankara şehri ankara'nın da çok farklı bir atmosfere bulunmaktadır aslında hiçbir şey olmamasına rağmen her şeyi içerisinde bulunan duruyormuş gibi bir havası vardır yapısal olarak dere tepeye gibi gözüksede ankara'nın her yeri ışıl ışıl ürgüp göreme gibi yerlerin içerisinde barındıran nevşehir şehrinden birazcıkta bahsetmek istiyorum nevşehir zaten bilindiği üzere turistlerin gözbebeğidir balonlar bir seyahat yaptığınız zaman tüm türkiye ayaklarınızın altındaymış gibi hissedebilirsiniz birazcık da doğudan bahsetmek istiyorum size bitlis kulağı birazcık sert geliyor evet biliyorum ancak erçekten doğunun incisi dilberay göre bitlis bitlis'in ilçelerinden adilcevaza gitmiş bulunmakta alsanıza yer yemyeşil ormanlarla içerisinde göl kenarında muhteşem şeyler yaşayabilirsiniz

0

bin doğu ekspresine gezebildigin kadar gez. özgür birine bağlı olmayan biriysen başka yan şehirden git gidebildiğin kadar. azıcık parayla olur bu işler. yetr ki içinde olsun. ben özgür bir hayat suremiyorim maalesef, evden sokağa adım atamam hatta, o yüzden benim yerime de gezin. ankara istanbul izmir mutlaka gör ve konya en önemlisi de mardin.

0

bartın amasra.. çok pahalı ve harkulade bir yer.
bartın kurucaşile. çok uygun fiyatlı ama çok gelişememiş. karadenizin ilk 3ünebir yer.
van erciş. göle çok yakın ve harika konumu var. yuksekte olduğu için havasıda temiz.
konya , mevlana bölgesi harika mevlana zaten nefesin kesildiği yer. konya çok değer veridiğini söylesede o kadar değer verdiğini göremedim.
edirne aman allah ım o nasıl bir cami o nasıl bir huzur ama cemaatini az buldum.
artvin. artvin'e 15 km kala bulutların arasından bir ışık vardı arakadasıma dedimki 'burada yasan insanlar varmış halimize şükür edelim' dedim. kaldığımız otel orasıymış. artvinin tek girişi tek çıkışı olan dağın tepesinde ilginç bir il .
türkiye'de bütün il ve çoğu ilçeyi bilirim. sadece 4 köşeden bahsettim yeterli sanırım.