0

bir içeceğe çok para vermem ama bir yemeğe servetlerimi harcayabilirim çünkü yemeklerin aşığıyım adeta. mükemmel birşey

0

bir yemeğe ve içeceğe 20liradan fazla veremem mümkün değil mütcemiz belli o kadar zengin değiliz bir oturup paraları koyup kalkacak

0

siniri yok benim fiyat diye bi kavramimda yok.begeniyorsam seviyorsam yerim icerim :))

0

yemeğe göre değişir bu ama ben en fazla 20 lira odiyebilirim ondan fazlasi bize lüks olur çünkü artık

0

genellikle çok pahalı yemem.ancak çok aç olduğumda kendimi tutamam ve ne varsa sipariş eder yerim.fiyatlarına bakmak aklıma gelmez o sırada.yüksek ihtimalle gelen fiyatlar uygun bir yere gidersem 50-60 ₺ arası oluyor.lüks bir yere gidersem 150-210 arası oluyor.

0

genellikle bir içeceği veya yiyeceği fazla para ödemiyorum daha çok içmeyi daha çok seviyorum genellikle tercih ediyorum açıkçası çünkü dışarıda pahalı şeyler içmeyi ve içinde ne olduğunu bilmediğim şeyler içmeyi pek sevmiyorum o yüzden evimde kendim yaparak ve daha ucuza içiyorum ve yiyorum daha çok dışarıda yemek yersem ya döner oluyor ya da çorba olabiliyor o da nadir canın istediğinde ve yapmak istemediğim de evde o yüzden dışarıda yiyorum dışarıda sadece kahve içmeye türk kahvesi daha çok severim ama arkadaşlarıma daha çok severim tabii pahalı yerlere gitmiyorum genellikle uygun olduğunu düşündüğüm yerlere gidiyorum.

0

çok vermem özel zamanlarda eşimle gidiyorsam ayrı tabi yılda 1 2 olur öyle şeyler ama normalde en fazla 20 30 lira veririm. zaten dışarıdan çok tüketiyorum paraya yazık.

0

yemeğe cevap vermişim bir içeceğe de taş patlasın 15 lira veririm. o da nadir zamanlarda çok özel bir içecekse aşırı meraktan verebilirim.

0

cebimdeki paraya göre değişir. 30'dan fazlası beni aşar diye düşünüyorum. genelde 10 11 liralık menüler yiyorum. çünkü işsizim.

0

öğrenci olduğum için şu anda tavuk dürümden daha pahalı bir yemek yemeyi tercih etmiyorum tabuk dürüm de şu anda 10 tl ama bazen mesela iki üç ayda bir kendime kıyak geçiyorum 40 50 tl arası iyi bir yemek yiyorum tabi içecek tatlı derken 70 80 tl'yi de bulabiliyor