1

evet bazı telefonların öyle bir özelliği var mikrofonla konuşarak yazmak bir özelliği vardır yani sonuçta insan burada hakkıyla ve bilgisiyle yaziyorlar mikrofonla konuşsa bile o insanın kendi fikrini daha parmakla yazmışsın ha elle yazmışsın. ne farkeder sonuçta o cevap senin fikrini içeriyor öyle senin bilgin içeriyor bana göre hiçbir sakınca yoktur herkes kendi isteğiyle hangi şekilde olsa yazabilir sonuçta kopya içerik değil burada sadece kopya içerik yasaktır ve kopyala yapıştır yasaktır mikrofonla konuşarak yazma bence sakıncası yoktur tabii ki benim fikrim.

0

sonuçta benim özgün fikirlerimi içeriyorsa ha elimle yazmışım ha konuşarak yazmışım. farkeden birşey olmayacak. elle de yazsam, mikrofona konuşarak da yazsam kendi fikrim sonuçta. ha belki şu olabilir. noktalama işaretlerini sen sonradan koymazsan anlam bozuklukları meydana gelebilir. bu da sitedeki kurallara uyulmadığı için ban sebebi olabilir. mikrofonla da yazmış olsan noktalama işaretlerine dikkat etmek gerekiyor...

0

öyle bişey olsa daha insan emek vererek yapıyo.sonuçta sorulan soruyu cevaplamak için o soru hakkında bilgi sahibi olmak gerekir eger mikrofon tarzı seyler varsa bile ha elle yazmışsın ha soyleyerek yazılmış bunda bi sakınca ben görmüyorum.sonucta o soru hakkında bildiklerini soyluyor cevap oalrak yazılıyor ha yazmıssın ha söylemişsin ikiside aynı şeyler bence.

0

sanmıyorum burda parmaklar konuşuyor mikrofonla yazmak nasıl olur:)

0

hakkaten o nasıl oluyor ya ben anlamadım nasıl yaziyorlar öyle çatır çatır

0

eyüp kardeşim uzun cevapları kastediyorum'da mikrofonla cevaplandığını sorumani anlıyormu vrya böyle bir şey yasak değilmi?

0

:) üzün cevaplarımı kastediyorsun :) ben yazıyorum mikrafon yok kardeş :)