1

yeni sorumani sitesi bana göre yazarlarla ilgili diye düşünüyorum çünkü eğer bazen iletişimde cevap veremezse ya da geç cevap verirse o da yoğunluktan dolayı olduğu için. çünkü bir kişi mesaj attığı zaman belki aynı anda 100 kişi de mesaj atabilir yani o yüz mesajı okumak onlara dönmek soruları cevaplamak için de bayağı zaman gerekiyor yani benim bildiğim kadarıyla sorumani sitesi yazarlarla ilgileniyor.

1

yani şu ana kadar sorumani sitesi ile iletişime sadece 2 defa geçtim ödeme konusunda evet bana geri dönmediler ama mesaj attığım gün içinde param yatırıldı eğer bana sorarsanız bence sorumani sitesi üyeleriyle ilgili bir sitedir. çünkü biraz insan düşündüğü zaman yani bir yandan yorumları inceliyor bir yandan ödemeleri yapıyor bir yandan mailden mesajlara bakıyor bu da baya uğraş ve zaman gerektiriyor. bunun için sorumani sitesine hiç böyle bir şey demememiz gerekir çünkü biraz kendimizi onların yerine koysak gerçekten onların da yaptığı çok zor şeydir yani kolay bir şey değil biz burada bir soruyu cevaplarken o soruya kaç dakika ayırıyoruz ve o soruyu bilmediğimiz için internete araştırıp o soruya cevap buluyoruz ve cevap verdiğimiz bize ne kadar en az 20 dakikanızı alıyor bazen yarım saatimizi de alıyor sadece bir soru için bu kadar vakit giriyorsa hele bir düşün ki onlar ne kadar vakit harcıyor üyelerle bence sorumani sitesi çok güler yüzlü cana yakın ve yazarlarıyla ilgilenen bir sitedir. çünkü ilk katıldığım zaman bir yazar tarafından çok rahatsız ediliyordum soru olarak paylaştım bir gün gitmedi o yazar bantlandı çünkü ben hakkına girdim hesabı bantlanmış de onun için demek ki sorumani sitesi gerçekten yazarlarla ilgili bir sitedir yazarların görüşünü ve fikirlerine önem veren bir sitedir yeter ki güzel fikirler bizden çıksın güzel yorumlar bizden çıksın saçma sapan yorumlar yapmayalım para kazanmak için saçma sapan sorular sormayalım siteye kaliteli ve iyi niyetli yazarların gelmesi çok iyi olur çünkü site hiç kötü yorum yapan ve kötü soru soran yazarları hak etmiyor diye düşünüyorum.

0

ilk acildiginda sanirim üye fazla olmadigindan tabiki ödeme talebide fazla gitmedigi için sorumani ekibi üyeleri ile daha çok ilgilenip zaman harciyordur diye düşünüyorum.ilerleyen günlerde tabiki tüm üyeler olumlu sonuclar alinca para kazanmaya başlayinca çevresindeki insanlariçagirdikça bir halka gibi olmaya başladi site hem üye sayisi artti sitedeki yetkilileride mutlu eden bu olay 1 yandan soru soranlar 1 yandan cevap verenler 1 yandan mail atanlar 1 yandan ödeme talebinde bulunanlar 1 yandan ise tabiki yanlış veya dogru soruları takıp edenler vede site icin daha neler yapılması ıcın yazilan cevaplari degerlendirelim derken yetisemez oldular.hani onalrda hak veriyorum ama burda yetersız kalıyorsa tabıkı uyelerınde daha cok aktıf olmaları ıcın ya eleman alcaklar baska yolu yok dıye dusunuyorum

0

yeteri kadar ilgilendiklerini düşünüyorum.. sonuçta adamlarında bir özel hayatı var değil mi. :) herşeyi kendi açımızdan bakmamak gerek.

0

aslında seviyelere göre bir düzenleme yapılabilir.mesela 60 soru cevaplama yerine 250 soru cevaplama olsa daha mantıklı olabilir.

0

sorumani ekibi gerçekten ilgili olduğunu düşünüyorum. bazı durumlarda yoğun olduklarında geç cevap vermeleri de gayet normal aslında.

0

bu konular da size katılıyorum haklısınız. bence seviyelere göre soru sorma limiti gelmeli. inanın artık soru sormak içimden gelmiyor. kazançlar konusunda da haklısın biraz daha sık kazancımızı arttıracak uygulamalar gelse iyi olur. düşük ödüllü günlük yarışmalar gelebilir. değişik etkinlikler de yapılabilir. sıkıcılıktan kurtulmuş olurlar bu sayede de. biraz daha farklı aktiviteler gelsin istiyorum ben.

0

muffin kardeşim ilgiden kastım bazı insanlar aşırı şekilde soru soruyor mesela ancak ben tam soru sorduğumda hep beyin bedava modu aktif oluyor. artık gündüzleride aktif olmaya başladı onlar yüzünden soru soramıyoruz mesela herkese günlük 10 soru sorma izni versin diye düşünüyorum.çünkü herkes çok soru soruyor ve cevapsız sorular birikiyor bu yüzden biz soru soramıyoruz.genellikle soru soran kişiler hep aynı kişiler ve sorumani ekibi ben tamamen ilgisiz demiyorum ilgililer ancak haftada bir yarışma çok düşük bence haftada en az bir kere x2 etkinliği ve bir yarışma olmalı ben öyle düşünüyorum.

1

ilgiden kastınız tam olarak nedir? ben sorumaniye bir şey bildirdiğim de ya da sorduğum da çok geçmeden geri dönüş alıyorum. gayet ilgililer bana göre.