0

yani idare ediyoruz işte çok uzun cevaplar yazarsam bana getir elde ediyor fakat çok zor ya kısa kısa cevaplar verdiğim için fazla gelir elde edemiyorum. tabii biraz da çabalamak gerek çünkü bir anda mal mülk sahibi olan insanlar yoktur .o yüzden bizden emek vermezsek yemek olmaz o yüzden biraz bağlamamız gerekir ve akmasa da damlıyor tarzda bir gelir elde ediyor buna da şükür diyorum.

0

kazancımızı yükseltebileceğimiz bir yöntem var mı

1

ben de uzun cevaplar vermeye çalışıyorum sorulara elimden geldiğince. tabii yorum sorularını uzun bir şekilde cevaplaya biliyorum. bilgi soruları ister istemez kısa oluyor.

bir de referans linkimi bol bol paylaşıyorum. artık sosyal medyada vakit geçirmek yerine burada vakit geçiriyorum. birçok arkadaş kadar kazanamasam da kendime göre bir kazancım var.

1

cogunlukla cevap yaziyorum. ve mumkun oldugunca soeuyla alakali olarak cevabimi uzatmaya calisiyorum. bu da bana yuksek kazanc olarwk geri donuyor. isteyen istatistiklerime de bakabilir. cogu kisi soeudan gisiyor ben crvaptan gitim. daha fazla kazanc sagladigi icin