-1

bir kaç kişi kaç gündür haksız kazanç diyor ama kendileri haksız kazanç elde ediyorlar. bu haksızlık olmuyor mu?

bazı arkadaşlar yarışmada kazanç elde edenler için sorduğu soruya hemen cevap veriyor diyor ama o diyen arkadaşların bazıları bir soru açıp siteyle ilgili gelen 26 cevaptan 11 tanesi o soruyu soran kişinin cevabı bu haksız kazanç olmuyor mu? benim burda bir sürü arkadaşım var o zaman bende sorayım arkadaşlarıma mesaj atayım gelsinler o soruda bir sürü cevap yazalım.

9 cevap
0

ben burda kendi işime bakıyorum ben emek verip yaziyorsam eğer karşıda yazcak bu sorulara cevap benim ona buna bakmam kendime bakarım sorulara cevap veririm elimden geldikçe sonrasında dinlenir gene devam ederim yoksa burda kimseyle ugrasmakdan insan cevap veremez malesef eğer burda hak yiyen varsa ki onuda zaten dicek birşey yok herkese bol kazançlar.

1

sizleri diğer siteden tanıdığımdan yorum yapanlardan bazıları diyeyim. üst sıralarda olduğunuzda sizin adınıza sevinmiştim. ama geldiğimde gördüm ki farklı gelişmeler olmuş, hayırlısı diyeyim. ne oldu tam bilgim olmasa da sorumani sizleri banlamış. mutlak geçerli sebebi vardır.
fazla hırsın insana zarar vereceğini düşünüyorum. kimse kimseyi kırmadan burada kardeşçe paylaşımlar yapmalıyız.

0

şuan aynısını sen yapmışssın. bak birader biz orda ufak bi tartışma yaşadık olayı kapadık. bu seni ne ilgilendiriyor'da sen gelip bana laf sokarcasına soru soruyosun boş muhabbete gerek yok sende burda 5-6 crvap vermişsin.

0

@alperen70 kardeşim benim üzerimden nasıl soru açabiliyorlar bana açıklarmısın? gereksiz yere okları üzerime çevirmeye çalışıyorlar ama ucuz şeylerle ugraşmaya gerek yok diye düşünüyorum...

1

ben bu durum için tek bir şey söylemek istiyorum.. hani bir laf vardır alperen... ''nazar etme ne olur, çalış seninde olur2 bu durum şuana öyle bir uyuyor ki... hatta cuk oturuyor diyebilirim.. aynen.. tek kelimeyle hasetlik, çekememezlik. sadece kendilerini düşünüyorlar... kendileri gibi bizlerde bu sitede para kazanmak için uğraşıyoruz zaten.. biraz önce de dedim yine diyorum. eğer gerçekten haksız bir durum olsaydı kazançlarda, yarışmada, sorumani şuan incelemeye almazdı o yazarı değil mi. daha önce alırdı. hadi gözden kaçırdı desek yarışma bittikten sonra aldı desek yine şuana kadar banlanması gerekirdi bazı kişilerin. eee... demek ki o kişi hala bu sitedeyse, sorulara cevap yazabiliyorsa demek ki haksız elde ettiği bir kazanç yok... boş konuşmaktan başka yaptıkları yok.

0

şu 2-3 gündür gereksiz yere muhabbet döndürüp sonra kendileri farklı sistem üretmeye çalışıyor. gerçekten çok yazık yani...

0

laf kalabalığından başka birşey görmüyorum bu tarz şeyleri... o kişi senden hızlıysa cevap yazmada filan senin yapacağın tek şey tebrik etmek olur ancak.... zaten bir sıkıntı görüldüğü zaman sorumani engelliyor kişiyi. banlıyor yani... ki zaten yarışmadan sonra da listedekiler incelemeye giriyor yani... diyroum ya. laf kalabalığından başka birşey değil.

0

bu sitede nasıl haksız kazanç elde ediyor ki insanlar

0

ne gibi tam anlayamadım ben demek istediğinde ki kasıtı