1

hiç bilmiyorum ama sanırım akşam saatleri olabilir. gündüz insanların bir çoğu iş hayatında olduklarından girmiyor, giremiyorlardır. akşam evlerine geldiklerinde yemek sonrası buradaki kişi sayısı artıyordur diye düşünüyorum.

0

ben genelde sitede daha çok saat beşten sonra aktif olduğum için sitenin en verimli saatleri akşam beşten geceye kadar olduğunu düşünüyorum.

1

sorumani sitesi bu cevabı istatiksel bilgilere göre daha net verebilir bize. benim tahminime göre gündüz ayrı akşam ayrı bir kullanıcı kitlesi var. özellikle yarışma zamanı sitede aktiflik daha çok artıyor. hem gündüz hem gece burada yazmak için uğraşan didinen arkadaşlar var. umarım emeklerinin karşılığını alırlar yarışmada. ben daha çok gündüz saatlerinde aktif olabiliyorum ve elimden geldiğince yarışma listesine girmeye çalışıyorum.

0

sitenin en verimli olduğu saat aralığı bana göre 17-01 arasıdır diye düşünüyorum

0

sitede genellikle akşamları insanlar daha çok aktif oluyor. ancak ben vardiyalı çalıştığım için vardiyam hangi saatler aralığında boşsa o zamanlar giriyorum. yani mesela bu vardiyada gündüzleri bana boş oluyor. ben o sıralar soruları cevaplıyorum. genellikle insanların boş olduğu zamanlar site daha aktiftir. özellikle pazar günleri çok aktif oluyor. benim düşüncelerim bunlardır.

1

sanırım akşam saatleri insanların daha çok vakti oluyor.