0

sırf soru sormak için sorulmuş çok soru var ama mecburen cevaplamak zorunda kalıyoruz. herkes soru soruyor ve çoğu soru gereksiz ama beyin bedava modu kalksın diye cevaplamaya mecburuz.

0

evet cok bazen sacma sorular cikiyor karsima mesala sitede simdi sitede zengin olan varmi diye bir sacma soru var bazen zengin olsak bu sitede ne isimiz var gidip bu siteye niye ugrasim gidip para harcarim ya simdi 25 tl bisey alinmazki hersey 20 30 tl ie basliyor bu parayi 50 tl olarak cekmeye calisicam ama sacma sorular terine anlamli sorular gelse daga guzel olur herkes anlamli cevap vererek daga fazla kazanirlar.

0

gereksiz soruların yanında sitede bir çok konunun altında konu hakkında bilgi sahibi olmayan ve sadece para kazanmak için yazılar yazıp insanları dayanağı olmayan olaylara yönlendiren toxic kullanıcılar var.

0

eğer sorulan sorular bizi bilgilendiriyorsa o sorunun cevaplarından bişeyler öğrenebiliyorsak bence hiçte gereksiz değildir. sonuçta hepimizin merak ettiği birçok konu mevcut yani bunu soruyorsak yada cevap veriyorsak ben kesinlikle faydalı olarak görüyorum.

0

sitede gerçekten gereksiz çok soru bulunuyor.

0

ciddi anlamda sitede çok gereksiz sorular sorulmaktadır. bazı kullanıcılar bir konu buluyor.ve sürekli bu konu hakkında sorular sormaya başlıyor. bu da sürekli aktif olan kullanıcıları siteden soğutuyor. diyebilirim. bence böyle yapılmaması gereklidir.böyle yapan kullanıcılara sorumani uyarı verirse bence bir daha yapmazlar diye düşünüyorum.

0

aynen kardeşim arasıra düşünüyorum bu soruyu soran kişi çok düşündümü bu soruyu sorma için diye:)

0

kesinlikle katılıyorum :) az önce katıldım buraya ve sorular hep ister istemez aynı şekilde cevaplancak şekilde