0

daha çekim yapamadım ancak şuan iyi bir yüzdelik kısmı geride bıraktım umarım kısa sürede alt çekim limitine ulaşıp çekim talebi vereceğim herkese iyi kazançlar dilerim mutlu günler..

0

daha çekmedim, çekmek için uğraşıyorum. umarım çekerim.

0

sorumaniden hiç para çekmedim. aslında bayağı önceden üye olmuştum buraya ama bir türlü soru cevaplama fırsatı bulamadım. şu anda 13 tl var ve ücretlerin de gayet iyi olduğunu düşünüyorum. incelemeden sonra param yatarsa güvenim daha da artacaktır. çünkü bilgi sorularında hiçbir şekilde kopya içeriğim mevcut değil. hepsini büyük bir titizlikle açıkladığımı düşünüyorum hatta. ücret yatırırken uygun olmayan cevaplardan kesinti yapılıyormuş. kopya ve küfür gibi bir cevabım asla yok. bunun dışında sadece yorum sorusu cevaplayarak para kazanan birine de ödeme yapılıyor mu onu da merak ediyorum. umarım 25 liraya tamamlayıp sorunsuz bir şekilde paramı çekerim. teşekkürler sorumani ekibi.

0

ya ben ödeme talebinde bulundum ama hala inceleme bekliyor yazıyor.çekemedim bir türlü.niye incelemeye almadılar bir türlü anlamadım.mesaj da gönderdim.6 mayıstan beridir hala tık yok.

0

evet daha önce bir çok defa para çekim talebinde bulundum rahat olabilirsiniz güvenilirlik bakımın sorumani oldukça güzel bir site. sadece kazançları düşük birikim yaptıkça kazanç sağlıyorsunuz. zaten 25 tl olunca çekebiliyorsunuz. site güzel bir site kullanışlı

0

bende yeni basladim pazartesiye kadar 25 i gecerim ama hemen cekmicem biriksin biraz bence 25 tl suanlik fayda etmez en az 50 100 olmaliki

0

daha hic cekmedim bakalim ne zamana kismet olucak..

0

4 kere çektim kardeşim... takın zamanda beşinciyı çekeceğim

0

hayir daha hiç çekmedim çünkü henüz ödeme eşiğine bile gelemedim .

0

cumartesi günü ödeme talebinde bulundum inceleme bekliyor para yatınca yazarım

0

2 defa da ben çektim üçüncü çekim emrini dün vermiştim daha sonuçlanmadı

0

vallahi yeni başladım inşallah kontur paramızı çıkarırız çekmedik ama insalalh cekeriz

0

evet, bir defa sorumaniden ödeme aldım daha önce.