0

hayatta neyin farkına varır ki çünkü onun hayatı yalan dolan üzerine kurulmuştur o bile bunu göremez çok insan tanıyorum öyle bi tanışıyorsun birkaç dakika geçtikten sonra ne olduğu anlaşılıyor yapmacıklık insanı zaten hemen ele veriyor ne düzgün arkadaşlıkşr dostluklar kuruyorlar nede ilişkileri samimi olmuyor hep yalan dolan kıskançlımla dolup taşıyorlar herşeyleri gösteriş olmuş insanlar onşarı beğensin mutlu zannetsin diye yapmadıkşarı yoktur ama aksine kimse onlara yanaşmak istemez yanaşan da pişman olup uzaklaşmaya çalışır çok örnek var çevremde hiç sevmem onları uzak dururum çok muhattap olmam haddini aşmasına izin vermem samimiyet kurmam derdimi anlatmam kendimden taviz vermem onu gördüm mü görmemiş gibi yaparım çünkü modumu düşürmesini istemem suratını bike görmek istemem gerçekten çekilecek gibi değiller beş dakika sehbet etsen altıncı dakikada seni pişman eder dersin salak kafam ne diye muhattap oldun ki onu tanımıyor musun çünkü elini versen kolunu kaptırırsın

0

ne yazık ki yapmacık insan bu hayatta gerçek, saf duyguların, gerçek hislerin gerçek bağların ve en önemlisi gerçek dostluğun farkına varmaz.. üzücüdür ama böyle.

0

yapmacık bir insan hayatta önce kendinin farkına varamaz. eve gidince başını yastıga koydugu zaman ben neler yapıyorum diye düşündüğü zaman kendinden utanabilir. ve hayatından zevk alamaz ne kadar yapmacık olursan hayatında o kadar yapmacık olur

1

kendisi yapmacık olan insan herkesi öyle sanar. insanların samimiyetinin farkına varamaz. gerçek duyguları ayırt edemez. kendisini sürekli olmadığı biri gibi davranmak zorunda bıraktığından gerçek kişiliğini unutur. dönüp arkasına baktığında sahte bir yaşam sürmüş olduğunun farkına varır. umarım bunu erken fark eder ve asıl duyguların güzelliğinin farkına varır.

0

yapmacık olan bir insan karşısındaki kişinin onun yapmacıklığını anladığından haberi yoktur. davranışlarının farkında değildir.