0

yumurta zeytin peynir çikolata tereyağı salam sucuk

0

zeytin,peynir,mevsim sebzelerinden,bal,tereyağ, kaymak,meyvesuyu,yumurta,ekmek

0

sabah kahvaltısı en önemli öğünlerdendir yumurta başta olmak şartıyla peynir zeytin kaymak bal salatalık domates reçel sucuk biber yenilir ayrıca mısır gevrek çeşitleride tercih edilebilir

0

zeytin peynir patates kızartması yumurta çay süt tahin pekmez reçel bal

0

sabah kahvaltısı önemli bir öğün olmasına açısından ve günün geri kalanını etkilediği için sağlıklı besinler yemek lazım.öncelikle protein grubundan süt, yumurta,peynir karbonhidrat grubundan tam tahıllı ekmek ve ağır olmayan yiyecekler alınmalıdır.meyve suyu da sağlıklı bir içecektir

0

sabah kahvaltısı çok önemlidir. kahvaltıda besin değeri iyi olan besinler tüketilmelidir. yumurta, tereyağ, zeytin, kaşar, peynir, salam, sucuk, sosis, pastırma, tost, meyve suyu, çay, poğaça, simit, pekmez, tahin, bal, süt, reçel, fındık ezmesi, nutella, patates kızartması, yeşil zeytin, ekmek, omlet, sucuklu yumurta, mıhlama, menemen, salatalık, domates, maydanoz, haşlanmış patates, krem peynir, beyaz peynir, yumurtalı ekmek, roka ve bazı kuruyemişler zengin kahvaltı oluşturmanızı ve yapmanızı sağlar.

0

kahvaltı denilince orada bir durururum. bayılırım zengin kahvaltıya. kaşar peynir,beyaz peynir,örgü peynir,top peynir,tel peyniri,ezine peynir,tulum peyniri...anlayacağınız tüm peynir çeşitlerini yerim,ayırt etmem. birinden vazgeç deseler geçemem. çemen olacak bir kere kahvaltıda.ama el yapımı. hazır olanları çok beğenmiyorum. ekmeğe krem peyniri süreceksiniz,üzerine de çemeni...ohh mis. hadi yemeyin de göreyim. zeytin hem yeşil hem siyah. ama siyah zeytinin etli olanını severim.kuru pek damak tadıma uymuyor. fındık ezmesi,çikolata olacak tabiki. tatlısız kahvaltı olur mu hiç? reçelleride çok severim. çilek reçeli,vişne reçeli,böğürtlen reçeli...ya balı unutuyordum az daha. bal ve kaymak ikilisi.süperler.ikili deyince aklıma geldi.tahin ve pekmezi nasıl unuturum. ekmeği bana bana yiyeceksin.öyle çıkar tadı. bunlar dışında yumurta haşlaması olabilir. çok çok sevmem ama protein deposu olduğunu inkar edemem.kaygana,menemen,sucuklu yumurta,tost... demişti kahvaltı zengin olalı. hani şu kafeler de ki serpme kahvaltısı var ya. benim kahvaltı anlayışım onlardan da zengin :)

0

ballı kaymaktan başka bir besin tanımıyorum ben. buldugumda her birinden ikişer tabak olmak kaydıyla afiyetle yiyorum ben hayatımda bu kadar güzel giden ikili görmedim.

ha balın yanındaki tereyagı falan da bunun ekstrası. ülkemiz sabah kahvaltısı dalında oscar ödülleri falan olsa net her sene ödüllere ambargo koyar.

0

bal reçel cokokrem
labne
yumurta
zeytin ekmek
çay
reçel
şeker
domates salatalık kangal sucuk pekmez.yogurt kaymak tereyağı gibi tabi hepsi bi anda.olmaz herkesin bütçesine göre

0

kahvaltıda protein ce bol olan gıdaları tüketmekte fayda var çünkü güne dinç başlamakta çok etkililer peynir,süt,yumurta başta gelenlerdir. malesefki salam ,sosis,sucuk tüketmek arrık çok sağlıklı olmadığı için sofralarda fazla yer vermemeye çalışıyoruz.

0

salam sucuk yumurta ekmek zeytinyağı zeytin resimleri giresun peynir kaşar peyniri reçel bal ceviz fındık çikolata maydanoz biber salatalık domates

0

şimdi buraya bir çok şey yazardım. ama şimdi kişiden kişi ye farklılık gösterir. çünkü zayıf insan bol bol protein yüklü kahvaltılık yemesi gerekmektedir. ancak çok kilo lu biri için ise daha az protein yüklü ve genellikle yeşillik yüklü kahvaltılık yemesi gerekmektedir. sporcu adama farklı hiç spor yapmayan biri ne daha farklı kahvaltı sunulması gerekmektedir.

0

peynir
zeytin
domates
salatalik
yesil biber
cilek receli
ayva receli
kayisi receli
invir receli
visne receli
ekmege surmeli cikolata
ekmek
bazlama
gozleme
grissini
labne
krem peynir
yesil zeytin
menemen
patates kizartmasi
patates tostu
krep
kahvaltilik sos
sut
kahve
cay
meyve suyu
meyve
ve.

0

yumurta,bal,recel,cay,tahin,pekmez, zeytin vb.

1

ben kendimden bahsedeyim sabah kahvaltısında şantiyede çalıştığımız için genelde simit çay içiyoruz ve evde olduğumuz zamanlar bizim tükettiğimiz kahvaltı çeşitleri peynir zeytin salatalık domates ve çikolata ve benzeri gibi şeyler tüketiriz biz genelde ama kahvaltıda bir tek şeyimiz eksik olmaz o da çaydır çay yani vazgeçilmezimizdir onun için her kahvaltıda biz çay içeriz ve her kahvaltıda peynir zeytin bulundururuz ayrıca domates ve salatalık da her zaman olur ve bir de reçel var biberli reçel yumurta ile beraber tüketiriz çok güzel oluyor herkese tercih ederim ve herkese tavsiye ederim

0

sabah kahvaltısının olmazsa olmazı yumurta!
yumurtayı illa haslamak yada pişirmek zorunda diğilsiniz. mesela menemen yapın ve içine bir kac adet yumurta kırın.

zeytin; kara zeytin ve yesil zeytin olmazsa olmaz! özellikle bildiğim bir bilgiyide sizinle paylasmak isterim. zeytin cekirdekleri insan vücudunun en kolay sindirim yaptıgı bir şeymiş. uzmanlar günde en az 7 zeytin cekirdegini yutun diyor.

peynir; tam yaglı peynir,kaşar peynir,beyaz peynir gibi peynirler olmazsa olmaz! mesela yaptıgınız menemenin üzerine biraz kaşar peyniri rendeleyin. tadındaki o lezzeti anlatacaksınız!

bal ve recel: imkanınız ve maddi durumunuz varsa sabah kahvaltılarının vazgeçilmez gıdalarıdır. özellikle kaymak veya tereyağı ile balı bir ekmege sürün ve o tadı yaşayın. emin olun bu tadı aldıktan sonra bir daha vazgecmiceksiniz.

bunların hepsinin yanına birde aslan kanı bir cay demleyin ve saglıklı bir sabah kahvaltısı yaparak güne dinc baslayın.

0

kahvaltıda özellikle yenmesi gereken şeylerin başın da bal peynir diye düşünüyorum çünkü ikisi bir arada zaten güzel gidiyor eğer seviyorsanız yeşillikde masanız da bulundura bilirsiniz.

0

yumurta zeytin peynir bal reçel çay ekmek simit poğaça sucuk patates

0

reçel çeşitleri,biber,domates,salatalık,zeytin,peynir ve sıcak ekmek.

0

yumurta,zeytin,bal,ceviz,fındık,peynir,reçel,ekmek tüketilebilir.