0

yani insanın hayatında iz bırakan günler vardır elbette ki bende askere gittiğim o ilk günü unutamadığım günler arasında bir gündür.

0

arkadaşım ile 15.11.2014 yılında bir kaza geçirmiştim. bu kazada hafiften yaralanmıştım, çok korkmuştum. bu kazadan sonra bir daha motosikletlere binerken korkarak biniyorum ve benim açımdan çok büyük bir korku yarattığı için unutamadığım kazalardan biridir. bunun için bütün harkesi uyurıyorum. motorsiklet sürerken kesinlikle kask ve dizlikleriniz olsun.

1

asla unutmam dediğim bir kaç gün var.
ilk olarak evlendiğim gün benim için en önemli gündür. 25 ocak 1981 dünüm, bugünüm.
sonrasında 15 temmuz 1987 yılında bana annelik duygusunu tattıran ömrümün yakışıklısı mühendisim canım oğlumun doğumu, sonra 18 temmuz 1994 tarihinde ufaklığımın canımın can'ının doğması, 13 haziran 2015 ilk göz ağrımın evlenmesi. bunların hepsi unutamadığım en güzel ve mutluluk dolu günlerim.
en kötü ve bir daha hiç yaşanmasını istemediğim gün ise 17 ağustos 1999 marmara depremi ve yıkılan hayallerimiz. iyi ve güzel yaşanan her gün, yine de sevdiklerim yanımda ise, en azından iyiler biliyorsam bana her gün huzur doludur.

0

asla unutamam dediğim gün bir kez dolmuşla trafik kazası geçirmiştim.bir dereye yuvarlandık,sırtımda birini taşımıştım dim dik bir yerdi.onu hiç unutamam

0

sevgilimle olduğum zamanları hiç unutmuyorum ve unutamıyorum. bir dedemin ben çok hastayim dediği günü onun ölümünü hiç unutmuyorum ah dedem keşke son kez ölmeden önce gorebilseydim seni. ben çok hastayim dediginde annemgilin lafini dinlemeyip görmeye gelseydim keske ama ne çare ki göremedim. o gün zaten okuldan izinde vermediler dayımın basın saolsun dedigi gün yikilmistim. yurda ağlayarak gittim ve gözlerim sisene kadar aglamistim çok acı verici bir olaydı. bide üniversiteye ilk geldiğim zamanı hatirliyorum sanki hala yeni gelmiş gibiyim sanki daha yeni başlamış gibiyim.

1

elbette var. hem acı hem tatlı bazı günler hatıralarımızda bazen dakikası dakikasına yer ediyor. benimde hem güzel hem kötü unutamadığım günler var.

0

babaannemin ölüm gününu hic unutmam.her gece uattigimda aklimdan cikmiyor.