0

gece kıyafetinin dekoltesine, rengine ve tarzına göre kullanılacak olan aksesuarlar değişebilir. çok parıltılı, ışıl ışıl bir kıyafetle ağır takılar kullanılmamalıdır. kıyafet ve takı böylece birbirini boğar ve ortaya şık yerine avam bir görüntü çıkabilir. daha sade takılar tercih edilmelidir. inci bir kolye uygun olabilir. ya da sade bir kolye ile parmaklara takılan narin yüzükler iyi bir tamamlayıcı olabilir. daha sade kıyafetlerle biraz daha ağır takılar tercih edilebilir. pırlanta tarzı büyük taşlı takılar uygun olabilir. kulakta sallantılı ve abartılı bir küpe sade kıyafetin tamamlayıcısı olabilir. dekolteli bir kıyafet için uzun bir kolye, dekoltesiz bir kıyafet için ise abartılı ve gösterişli küpeler tercih edilebilir.

0

altın kaplamalı kolye ve küpe olabilir yada bir pırlanta kolye ile siyah elbise çok uyumlu olabilir

0

inci kolye, elbiseye göre küpe ve tabiki şık bir topuklu

0

inci en çok tercih edilmesi gereken takılardan biridir.

0

erkeklerin gece kiyafetlerinde taki falan olmaz ama kadiinlarinkin de gece kiyafetine gore degisiyor.

0

takı seçimi çok önemli bir konudur takı seçerken üzerinizdeki giysilere kolestrolü seçimi ilk izlenim için çok önemli ayna karşısında biraz vakit geçirip en doğru kolyeyi seçebilirsiniz.küpe seçimi gün boyu rahatlıkla taşıya bileceğiniz ağırlıkta formda olmalı.

0

giyilen kıyafetin modeline ve üzerindeki işçiliğe göre değişen bir şeydir. önünde dekoltesi olmayan bir kıyafete kolye güzel olmaz misal şık bir küpe ve bileklik ya da saat güzel olabilir.

0

gideceğimiz yere, mekana bağlıdır. bir düğüne gidersek altın kolye, yüzük, bilezik, küpe vb. takılar kullanmalıyız. daha bir sürü çeşit var. insanların sevdiği tarza bağlı. akrabaya gideceksek o zaman normal sahte takılar kullanilabilir. tabi aslında sahte takılar vücuda zarar verebiliyor. pek kullanmamak lazım. en iyisi böyle konularda erkek olmak. neden? çünkü erkeklerin takı derdi yok. takım elbiseyi giy git. başka birşeye gerek yok. kim ne yapsın senin giydiğin takıları?

0

nereye gideceğimize bağlıdır spor klasik nasıl giyindiğimize bağlıdır ne renk giyindiğimize ve saçımıza bağlıdır klasik ise daha abartısız takılar spor ise kol saati bileklik gibi şeyler takılmalıdır gelelim en uzun konuya renklere bağlı olan siyah renk ise kırmızı renkte takıları tercih edebiliriz mavi bir kıyafet elbise varsa daha çok siyah kırmızı rengi gibi olan takılar olur çok büyük olamayan parıltılı ışık saçan takılar olabilir bu renklerde gece kıyafetleri renkleridir çoğunlukla gece kıyafetlerine göre olan takıları yazdım

0

genellikle çok büyük olmayan ancak ışıltılı ve parlak takılar tercih edilmeli.

0

gece kıyafetleriyle iyi bir takı kombini için öncelikle takının kıyafetle olan renk uyumuna dikkat edilmelidir. kıysfet açık bir kıyafetse o zaman boynu boş bırakmamak adına daha büyük gösterişli takılar tercih edilebilir. sade kıyafetlerde daha büyük takılar takılmalıdır. hateketli kıyafet giyilmişze de daha sade takılar takılmalıdır.

0

gece kıyafetleri bayanlar açısından gunduze göre daha şık ve gösterişli olması kişiden kişiye değişir. takı olarak ise abartiyi sevenler kıyafet rengine göre yüzük, küpe,bileşik kolye tercih eder. sade ve şık olarak görünmek isteyenler ise küpe veya kolye olarak seçimini yapar. genellikle günümüzde gece kıyafetlerine kombin yapmak için taşlı yuzuklu küpeler yüzükler tercih olarak görülür.

1

bence akşamları takı maki takılmaz çünkü sevmiyorum

0

gideceği kıyafete göre değişir tabi ki ama her kıyafete biçilmiş takı vardır aslında önemli olanda giyecek olanın bunları kaldırabiliyor olması lazım ki ortaya güzel bir şey çıksın ama dekolte olacaksa gece elbisesine takı olmazsa olmazıdır derim

0

tamamen duruma göre değişir öncelikle nasıl bir yere gidileceği belirlenir ona göre kıyafet seçilir sonrasında ise o kıyafete göre takı belirlenir.. boyun kısmı kapalı bir elbise ise mesela kolye takılmaz büyük taşlı veya halka bir küpe takılabilir.. sırtı açıksa sırt kolyeleri var boyundan gelip sırtınıza doğru sarkıyor onlar gerçekten çok şık ve asil duruyor kesinlikle tercih edilebilir.. veya boynu açık göğüs dekolteli bir elbise giyilecekse yine taşlı hoş bir kolye takılabilir.. o zaman küpe takılmasa da olur mesela ama kimileri kolye ve küpeyi bir kullanmayı tercih ediyor böyle şık zamanlarda takılan takılar da ağır olduğu için ikisi bir kullanıldığında bana baya bir ağır gibi geliyor ama tabii ki tercih meselesi bu da. tabii ayriyetten çok ağır değil de daha spora yakın bir kıyafet tercih edildiyse o zaman da ona göre takılar takılmalı.. yüzük ise tamamen size kalmış. ben aslında yüzüğü her zaman seviyorum değişik çeşitlerde her şeyle takılacak yüzükler bulabilirsiniz eğer seviyorsanız kullanmaktan çekinmeyin bence kadına gerçekten yakışan ilk aksesuar yüzük çünkü sonrasında da kolye diyebilirim. elbise haricinde takı kullanımına saçınıza göre de karar verebilirsiniz. mesela saçınızı dağınık topuz veya ona yakın bir model yaptıracaksanız sadece sallanan şık bir saç küpesi kullanıp başka aksesuar kullanmayarak da fark yaratabilirsiniz. kadınlar için bu konuda tercih gerçekten çok fazla. önemli olan sadece sizin nereye gideceğiniz ve gittiğiniz yerde ne giyeceğiniz sonra takı faslı gerçekten bu işin en kolay aşaması oluyor...

0

o gecenin tarzına bağlı çok değişiklik gösterir, çıktığı yerde rahat hareket etmek isterse farklı, şık görünecekse farklı, saat bilezik küpe kolye bunları duruma göre değiştirirsin

0

yüzük ve kupe tabıkı en onemlısı bılezık kolye gıyılıcek kıyafete gore degısır

0

gece kıyafetlerinde aksesuar kullanılmaz bence yani kim uyurken aksesuar takarki

0

takı takılmaması daha uygun olur.her türlü takı zarar verenilir.

0

gece kıyafetinin renk desen v.s değişir küpe takılabilir.