0

kardeşim öncelikle selamlar saçını hergün düzenli yıkıyosun sarımsak falan sürüyon kaliteli şampuan kullanıyosun bu kadar basiy

0

zeytinyağının çok işe yaradığını söyler kullananlar. ben restoreks in saç spreyi i kullanıyordum ve saçlarım canlı yumuşak ve çok kolay uzuyordu

0

badem ve argan yağını tavsiye ederim,bu yağlar hem saçı güçlendiriyor hemde parlaklık sağlıyor.tabi vitamin mineral eksikliği kontrolünüzü yaptırmanızı öneririm.

0

günümüzde çevre kirliliğinin artması ve kimyasal maddelerin çoğalması saçları oldukça yıpratmaktadır. en güzel bakım yöntemi aslında şampuan kullanmamaktır ama insanlar bundan vazgeçememektedir. çok basit yöntemlerle saçı canlandırmak mümkündür. örneğin; argan yağı, hindistan cevizi, badem yağı veya zeytinyağıyla saça maske yaparak parlak bir görünüme kavuşmak mümkündür.

0

aslında sadece saçlarımızı sağlıklı beslemek icin değil tum vucudumuzun sağlıklı olmasi için sağlıklı ve dengeli beslenmek gerekir. saclarimizin pırıl pırıl ve saglikli olmasi icin yumurta, zeytinyagi ve sarımsak tuketmek gerekiyor. sarmisak, saclarin beyazlamasini da engelliyor. bunun dışında kullandigimiz şampuan önemli bir unsur. saclarimiza zarar vermeyen katki maddesi oldukca az olan şampuanları kullanmak da saclarimizin guzelligine guzellik katacaktir.

0

bir dönem romanları incelemiştim. saçları gür ve kalın telli. öğrendim ki meğer saçlarına mayonez sürüyorlarmış. düşünün içinde yumurta var, zeytin yağı var, sarımsak var hepside saç besleyen ürünler. bir de doğalıyla evde yapılsa çok süper bakım olur.

0

kardeşim bitkisel değilde birtakım kremler var ve bazı şampuanlar var bunlardan kullanarak çok canlı saçlar elde edebilirsin.

0

öncelikle sağlıklı beslenmek ve bol su tüketmek gerekir.saçlarımızı hem içten hem dıştan beslemeliyiz ki sağlıklı sonuçlar alabilelim.o yüzden doktora gidip kan tahlili yaptirip degerlerinize baktirirsaniz ve eksiklik yada fazlalik varsa degerlerinizi duzene soktuktan sonra baslayabilirsiniz.kan tahlili onemlidir cunku eksik bir deger varsa ne kadar bakim yaparsaniz yapin ise yaramayabilir.gelelim bakimlara saclarin daha saglikli ve parlak olmasi icin benim denedigim duzenli kullanimda cok faydasini gordugum bir kürü yazicam.
malzemeler:sinameki otu,bemiks amlul,badem yaği,yilan yagi,1 cay bardagi su,sprey kutusu
hazirlanisi:1 tutam sinameki otunu 1 cay bardagi su da cezvede kaynatilir.ilidiktan sonra suzulur icine 1 tatli kasigi badem yagi,1 cay kasigi yilan yagi,1 bemiks ampul(bilmeyenler icin eczanelerde bulunur)koyulur karistirilir ve sprey kutusuna konur.tek kullanimliktir.sac diplerine uygulandiktan sonra parmak uclariyla hafif hareketlerle sac masaji yapilir.sac bonesiyle kapatip 2 saat bekletilir ve yikanir.hafta da 1 kez duzenli bicimde bir kac ay uygularsaniz sacinizda ki degisime siz bile inanamayacaksiniz.bemiks kokusundan rahatsiz olacak olursa sampuan icine 1 kapak çam terebenti koyarsaniz sacinizda ki kokuyu alicaktir.cam terebentini normaldede sampuana karistirip kullanabilirsiniz saci besler kullanimi kolaydir.

0

saçlar içeriden beslemek en dogrusu bizim oralarda sarımsak ve soğan içeriden yağı kurutarak kuru bir cilde faydası oldugu söylenir. bu yuzden saça etkisi çok oldugu için bunlar bitkisel olarak değerlendirilip kullanılabilir bunun dısında market şampuanları yerine medikal şampuanlar kullanılmalı. saça asla sarımsak ve zeytinyağı sürülmemeli gözenekeri tıkayabilir ve saç dökülmesine sebebiyet verebilir. vitamin hapları günlük şekilde kullanılması saçların sağlıklı ve canlı kalmasına olanak sağlar gür saçlara sahip olursunuz

0

öncelikle hergün gece yatmadan önce yıkayın sonrasında saçları kurutup briyantin kullanın saçlarınızı daha parlak daha kuvvetli gösteriyor ama ıslakmış gibi bir izlenim veriyor o yüzden gece sürün sabaha kadar saçınızda kalarak iyice fayda göstersin. onun dışında saç düzleştirmek ve wax gibi saç spreyi gibi şeyleri mümkünn olduğunca kullanmayın kullanıyorsanız bile eve geldiğiniz anda geri yıkayıp temizleyin aksi taktirde günlerce öyle saçla dolaşırsanız en kısa sürede dökülmeye başladığını göreceksiniz.

0

yani şöyle bir şey var saçınıza her şeyi sürmek iyi bir yöntem değildir bazı şampuanlari süre biliriz bence şampuan saçları canlı tutar ve dikkat çekici bir hal aldırır şampuan ile saçınız hem kepekten hemde saçlarınız sert olmaz buda size güzel bir saç ve dikkat çekici bir yüz katar yüzde güzel duran saç insaların yakışklı olmasında en önemli rollerden birini üstlenir.sabun iyidir hoştur ama saçı çok sert yapar bu durum saçı hem yıpratır hemde dökülmesine yol açar o yüzden ben pek fazla kullanılmasını önermiyorum neden önermedimi ise açıkladım zaten papatya suyu aslında güzel bir yol hem saçı açar hemde saçı besler papatya suyu saça şöyle sürülür papatya suyu ele alınır ve saçın üst veya her yerine o size kalmış sürülür sonra güzel bir duş alınır sacınızdaki değişikli sizde şahit olucaksınız emin olun hem saçın rengi açılmış olur hemde kolay kolay dökülmeyen saçlarınız olur saçlarınız önemlidir.jolelerde vardır jole saçı güzel şekil vermeyi sağlar ama saçı çok kötü yıpratır o yüzden dediğim gibi saçınız için bence papatya suyu kullanmak en iyisidir

0

sağlıklı saçlar için kan çok önemli kansızlık varsa tedavi edilmeli vitaminler bakılmalı vitamin takviyesi yapılmalı omega3 omega 6 alınmalı balık tüketilmeli kuruyemişler de saç için çok önemli haftada bir saç bakım yağı kullanılmalı aktarlarda satılıyor saçımızı yıkadıktan sonra durulama suyuna sirke konulmalı

0

bu devirde insanlar artık formülü ilaçlarda buluyor. ama ilaçlar bazen tehlikeli olabiliyor. her durumda ilaç kullanmamak lazım. aslında ilaç kullanmaya gerek yok. sadece dengeli beslenin, ilaç kullanmayın, doğal yöntemler kullanın, uzmanlardan yardım alın. canlı saçlar için doğal şampuan çeşitleri oluyor. onları da kullanabilirsiniz. bir diğer şey ise günde en az 2 litre su tüketilmelidir. hem böbreklerimiz için hemde saçlarımızın canlılığı için birde saç dökülmesini bir nebze de olsa azaltıyor. abur cubur çok fazla tüketilmemeli. hatta hiç tüketilmese daha iyi olur. çünkü onlar da vücudumuza zarar veriyor. fast foodlar gerçekten tehlikeli. saçlarımızada zarar verebilir. yağlı yiyecekler tüketilmemeli. onlar da yüzümüzde sivilceyi sebep olabilir. mesela cips, fıstık tarzı yiyecekler tüketilmemeli. asit de dahil. yani kola, fanta, gazoz gibi içecekler de tehlike saçıyor. kepeklerede dikkat etmek gerek. bazı insanlar çok fazla kepek sorunu yaşıyor. bundan kurtulmak için bitkisel formüller var, şampuanlar var ve dahası var. bunları kullanarak köpekten rahatlıkla kurtulabilirsiniz. susam yağının da vücuda çok faydası var. sadece susam yağı değil, argan yağı vb. yağ çeşitleri vücudumuzu korur. bitlerde açıkçası tehlike saçıyor. onlardan kurtulmanın yolu saçı kestirmek. tabi bunu çoğu insan istemiyor. artık teknoloji geliştikçe saç kestirmeye gerek yok bitkisel yağlarla halledilebilir. ve teknolojik bir konudan bahsedeyim. saç ektirmek. bu aslında pek de faydalı bir durum söz konusu değil. ama artık herkes saç ektirmek istiyor. en iyisi herşeyi. doğalı. doğal yollarla halledilebilir.

0

şu an ki dönemde insanlar sağlıklı bir yaşam için çareyi ilaçlarda aramaktalar. fakat en önemlisi sağlıklı ve dengeli beslenip kendini korumaktan geçtiğini unutuyor insanlar. vücudumuzun yüzde yetmişi sudan oluştuğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. bu nedenle öncelikle günlük su ihtiyacımızı karşılamalıyız. 2 litrede tüketilmelidir en az sağlıklı bir yaşam için. bir insan için en önemli organlardan biride karaciğerdir. bir insan dalaksız ve böbreksiz belli bir süre yaşayabilir fakat karaciğersiz yaşayamaz. yoğun iş temposunun yaşandığı bu dönemde insanlar ayak üstü yenilen fast food tarzı hazır gıdalara yöneldi ve vücuda katı yiyecekler stoklamaya başladı. karbonhidrat ve proteini karıştırarak vücudu katı yağ oluşturmaya sürüklemektedir. vücut hareketsiz kalındığı zaman bünyesine aldığı her şeyi eritmeden işlemeden depo gibi karın bölgesinde biriktirmektedir. karın bölgesinde biriken katı gıdalar karaciğerde yaplanmaya sebep olduğu için deride damarda tıkanma olayına sebep olmakta ve sonucunda deri de yağlanma ve sivilceler oluşmakta. bu yağlanma saç diplerinden başlayarak bütünleşince kepek sorunuda belirmeye başlar.

0

hindistan cevizi kuru soluk renkteki saçlara çok iyi geliyor argan yağı saçlara çok iyi geliyor besliyor zeytinyağı yılan yağı sarmısak yağı susam yağı saçlara çok iyi geliyor badem yağı papatya çiçeği bildiklerim bunlar bu yöntemler saçları besler uzatır parlaklaştırır doğal ve etkili yöntemler

0

argan yagi oneririm ozelliklede daimonthair guzel bakim yapar tum bitkisel saca iyi gelen seyler vardir

1

badem yağı,argan yağı ve kreatin saçlar için iyi gelir.

0

sağlıklı saç için dengeli beslenmek ve su tüketimi cok önemlidir. boya ve işleme magruz kalmayan saçların kalitesi saçını boyayanlara göre daha kalitelidir. sağlıklı saç için her gün taranmali saçın hava alması sağlanmalıdır. sürekli toplu olan saç hava alamadığı için nemini kaybeder ve dökülme yaşanır. ilk basta duzenli olarak her ay uçlardan kestirilmeli kırıklar varsa alınmalıdır. bitkisel ve doğal yöntemler kimyasallara göre daha başarılı performanslar sergiler. sağlıklı ve canlı sac için badem yağı,hint yağı, yılan yagi, susam yağı, argan yagi, biberiye yagi ve hindistan cevizi gibi yağlar ile bitkisel ürünler kullanılabilir. burada dikkat edilmesi gereken etken fazla sürülmemeli ve gün aşırı bakim yapmaktan kaçınılmalidir. bitkisel yağlar sac derisinden uçlara kadar bakim sağladığı için saçların sağlıklı olmasını ön görür. saçlarımızı yıkarken cok sıcak su yerine ılık su olmalı ve derimize masaj yaparak bol su ile durulanmalıdır. şampuaniniza 1 kapak sirke koyarakda canlılığını koruyabilirsiniz.

0

badem yağı ve yılan yağı bunlar saçları özünü besler

0

ben saçlarımı kısacık kestirdim kısa kestirdikten sonra bir sürü ilaç kullanmama rağmen hiçbir ilaç saçlarımı ne sağlıklı uzattı ne de herhangi bir yumuşatma yaptın en sonunda kendi formülüm olan zeytinyağı kullandım. çok işe yarıyor.