0

spor yapmak tiyatroya gitmek vb aktiviteler

0

spor yapmak en başta sağlık açısından yararlıdır. psikolojiyi düzeltir, sinirden ve stresten uzaklaştırır insanı. bunun dışında doğa yürüyüşleri yapıp oksijeni içeri çekmek de sinir stresten uzaklaştırır. tiyatro, opera, bale ya da sinema gibi aktivitelere gitmek insanın ufkunu genişletmeye yardımcı olur. enstrüman kurslarına gitmek el yeteneğini geliştirmeye ve yine ufku açmaya yardımcı olur. dil kurslarına gitmek hem ufkunu genişletmeye hem de iq seviyesinin yükselmesine ufakta olsa yardımcı olur, hafızanın genişlemesini sağlar. tüm bunların dışında en iyisi bence bulmaca çözmek ve kitap okumaktır. kitap okumak spor dışında yazdığım bütün aktivitelere eşdeğerdir.

0

en yararlı sosyal aktivite kesinlikle arkadaşlarla vakit geçirmektir. çünkü insanı çok rahatlatır ve stres attırır .

0

sosyal aktivite insanın dışa olan bağlılığının bi sembolü telefon chat intagram twitter facebook bunları sosyal aktivite saymıyorum sosyal aktivite eğil asosyalleştiren uyhulamalardır. yürümek basketbol bi arkadasınla karşılıklı bi kahve futbol voleybol kurslar gitar kursu bağlama kursu saz kursu piyano kursu halk oyunları kursu bu insanları sosyalleştirir. ve insanın gelişmesinde rol oynar

0

spor yapmak futbol maçı voleybol maçı spor basketbol galatasaray

0

spor ve beyni dinlendiren seyler hobiler yararlidir

0

-sinemaya gitmek.
- tiyatroya gitmek.
-kamplara katılmak.
-gezi turlarına katılmak.

0

belgesel izlemek,futbol oynamak,bisiklet sürmek,gezmek

0

insanın yaparken mutlu olduğu, bilgilendiği , ögrendiği kendini geliştirdigi aktivelerin hepsi yararlıdır. bunlara örnek olarak tiyatroya gitmek , resim sergisine katılmak , müzeleri gezmek gibi örnekler verilebilir.

0

belgesel izlemek,kitap okumak,gönüllü işlerde bulunmak bir fakiri doyurmak olabilir,kulübler ile aktivitelere katılmak.

0

kitap okumak mesela kütüphaneye gidip kitap okumak da bir sosyal aktivitedir ve çok yararlıdır .sağlık yönünden derseniz eğer spor yapmak yararlı bir aktivitedir . sinemaya gitmek bence yararlı bir aktivitedir .dışarıda yapılan sosyal aktivite denize yararlıdır arkadaşlar çünkü ortam görüyoruz yani değişik insanlara tanışıyoruz konuşuyoruz özellikle de spor yapmak güzel bir sosyal aktiviteler bence en yararlısı olur yani benim gözümde.

0

tiyatro, spor, sinema, sergi, konser, müze. ama cafede oturup gelen latte artlı kahvenin yanında güneş gözlüğün ve macbookunla fotoğrafını çekip instagrama atmak değil.

0

bu devirde sosyal aktivite dendiğinde akla gelen çok gereksiz şey oluyor bunlar içinde gezip tozmak televizyon telefon internet başından geçen bir sürü boş vakit sosyal aktivite olarak kabul ediliyor ama sosyal aktivite daha çok insan var içinde faydalı yere gitti iyi vakit geçirmek olmalı bence

0

dışarıya çıkıp gezmeliyiz özellikle ben hayatımda yürüyüş yapmayı tercih ediyorum genel de stadyum da yapmayı tercih ediyorum öyle diyebilirim nefes alıp vermemizi ve sanki yeni kalp bulmuş gibi oluyorum sporun çok faydası olduğunu şimdiden ben size söylüyüm ayrıyetten de ara da bi spor salonlarına gitmeyi tercih ediyorum her zamn gidemiyorum ama haftanın belli günlerini orda geçirmeyi tercih eder haldeyim genç yaşta bunları yapmaya başlarsak öncelikle sağlığımız için sonra da vücutta ki organlar için gerçekten daha iyi olacağını görebileceksiniz spor yapmak insanı hem mutlu ediyor hemde yeniden doğmuş gibi yapıyor diğer bir tavsiye ettiğim böyle siteler de olmam yeni genel kültür gibi diyim bilmediğimiz konu hakkın da öğrenebileceğimiz bir kaç kelime ileri de karşımıza çıkabiliyor ne zaman eski kelimeleri görsem buneymiş demek için ne anlama geliyormuş gibi araştırmalar yapmaktayım çünkü ilerleyen yaşlar da belki duyacağımız ve yorum yapamayacağımız şeyler olmaması için tavsiye ediyorum böyle hakiki sitelerde dolaşmanızı bilmediğimiz bi bitki olur başka bişey olur bazı arkadaşlarımızın anlatmasıyla ve ne işe yaradığına ne gibi faydaları olduğu hakkında bilgi edinebiliyoz bu yüzden genellikle böyle güzel ve kendi kedimizi geliştirmek için faydalı olabileceğini tahmin ediyorum ve öyle de yapıyorum başka sosyal olarak basketbol ve futbol oynamayı tercih ediyorum genellikle haftada 1 kere arkadaşlarla birlikte halı saha düzenleyip gidiyoruz ve keyifli dakikalar yaşadığımı söylemek mümkün bu yüzden herkesin en azından bir ilgilen diği sosyal bişey olması lazım araştırma yada daha fazlası her zmaan benim için daha çünkü beyniminizi kullanmalıyız bilim dünyası olur kim nerde nasıl ne yapmış tarihlerimiz olsun nasıl bu günlere kadar böyle gelmişiz hamingi savaşlar olmuş hangi anlarşmalar olmuş ülkemizin toraklarını nasıl almışız savaşarak derin derin araştırmalar yapmamız lazım geçmişini öğrenmeyen geleceğini öğrenemezmiş gerçekten de çok doğru bi söz olduğuna inanıyorum bunun sizinde geçmişinizi detaylı araştırıp öğrenmelisiniz ki gelecek hakkında nasıl olacak nerde olacak savaş çıkar mı kimlerle savaşmışız gibi düşüncelerinizi ortaya koymak için gerekiyor bence sorumani ekibine teşekkür ederim

0

sosyal aktivite deyince akla birçok faaliyet gelir.spor aktiviteleri olsun,topşumsal aktiviteler olsun tabikide hepsi birbirinden değerli ve birbirinden önemlidir.bunun yanında arkadaş ortamıda önemlidir tabi arkadaşlarla gezmek sohbet etmek bence sosyal aktivite faaliyet olarak sayılabilir.örnek olarak vericek olursak:
bisiklete binmek,basketbol oynamak,futbol oynamak,kitap okumak,masa tenisi oynamak, müzik dinlemek,sinemaya gitmek sosyal aktiviteler arasında sayılabilecek niteliktedir.

0

en çok yararlı olarak bulduğum öncelik benim için gerçekten de yaptığım spor geliyor çünkü ben çok faydalı buluyorum özellikle sağlık açısından her zman koşu ve yürüyüş yapmayı tercih ediyorum genel de stadyum da yapmayı tercih ediyorum öyle diyebilirim nefes alıp vermemizi ve sanki yeni kalp bulmuş gibi oluyorum sporun çok faydası olduğunu şimdiden ben size söylüyüm ayrıyetten de ara da bi spor salonlarına gitmeyi tercih ediyorum her zamn gidemiyorum ama haftanın belli günlerini orda geçirmeyi tercih eder haldeyim genç yaşta bunları yapmaya başlarsak öncelikle sağlığımız için sonra da vücutta ki organlar için gerçekten daha iyi olacağını görebileceksiniz spor yapmak insanı hem mutlu ediyor hemde yeniden doğmuş gibi yapıyor diğer bir tavsiye ettiğim böyle siteler de olmam yeni genel kültür gibi diyim bilmediğimiz konu hakkın da öğrenebileceğimiz bir kaç kelime ileri de karşımıza çıkabiliyor ne zaman eski kelimeleri görsem buneymiş demek için ne anlama geliyormuş gibi araştırmalar yapmaktayım çünkü ilerleyen yaşlar da belki duyacağımız ve yorum yapamayacağımız şeyler olmaması için tavsiye ediyorum böyle hakiki sitelerde dolaşmanızı bilmediğimiz bi bitki olur başka bişey olur bazı arkadaşlarımızın anlatmasıyla ve ne işe yaradığına ne gibi faydaları olduğu hakkında bilgi edinebiliyoz bu yüzden genellikle böyle güzel ve kendi kedimizi geliştirmek için faydalı olabileceğini tahmin ediyorum ve öyle de yapıyorum başka sosyal olarak basketbol ve futbol oynamayı tercih ediyorum genellikle haftada 1 kere arkadaşlarla birlikte halı saha düzenleyip gidiyoruz ve keyifli dakikalar yaşadığımı söylemek mümkün bu yüzden herkesin en azından bir ilgilen diği sosyal bişey olması lazım araştırma yada daha fazlası her zmaan benim için daha çünkü beyniminizi kullanmalıyız bilim dünyası olur kim nerde nasıl ne yapmış tarihlerimiz olsun nasıl bu günlere kadar böyle gelmişiz hamingi savaşlar olmuş hangi anlarşmalar olmuş ülkemizin toraklarını nasıl almışız savaşarak derin derin araştırmalar yapmamız lazım geçmişini öğrenmeyen geleceğini öğrenemezmiş gerçekten de çok doğru bi söz olduğuna inanıyorum bunun sizinde geçmişinizi detaylı araştırıp öğrenmelisiniz ki gelecek hakkında nasıl olacak nerde olacak savaş çıkar mı kimlerle savaşmışız gibi düşüncelerinizi ortaya koymak için gerekiyor bence sorumani ekibine teşekkür ederim bu soru için gerçekten mükemmel iş yapıyorsunuz diğer arkadaşlara da yarışmada başarılar dilerim.

0

bence hepsi..
gidip bi calgi aleti egitimi almakda faydali
gidip bi tiyatro egitimine kayit olmakda faydali
gidip yabanci her hangi bi dil ogrenmekte faydali..
veya egitim cizgisinden cikalim.disarda soor yuruyus yapmaniz bile faydali. :) alisveris yapmaniz bile faydali sizler icin.iciniz acilir yeni seyler gormus olursunuz...

0

kulüp ve gönüllü etkinliklerine katılmak insanı duygusal yönden geliştirir.

0

yüzmek, yürüyüş yapmak ve kitap okumak....

0

spor sağlığa yararlıdır. bisiklete binmek, balık tutmak faydalı aktivitelerdir.